null Beeld Libelle
Beeld Libelle

tarotkaart

De tarotkaart van 19 juni: “Lieve Ram, wees eerlijk over wat je voelt en denkt”

De tarotkaart die voor zaterdag 19 juni is getrokken is ‘Negen van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: koppig verzet tegen een situatie die oud zeer triggert, men schiet in de verdediging. Het staat ook wel voor het verleden afsluiten. Liefde: er is angst om gekwetst te worden, men is voorzichtig en bang om open te zijn. Werk: verzet tegen vernieuwing door slechte ervaringen.

Ram

Het een zeggen, het ander doen - dat kan je omgeving verwarren. Ruzie is niet uitgesloten! Zet je maskertje af en wees eerlijk over wat je voelt en denkt. Je hebt er geen megafoon voor nodig.

Stier

Je innerlijke weerbericht: het kan vriezen, het kan dooien. Probeer op een lekkere gevoelstemperatuur uit te komen door te kijken wat jij – en een ander – goed doet. Mild is mooi.

Tweelingen

De liefde houdt je bezig. Je wilt wel, maar je wilt niet. Haal in bestaande relaties geen oude koeien uit de sloot. Vrijgezel? Verzamel moed en houd het luchtig. Vertrouwen komt te voet.

Kreeft

Irritaties kunnen zich vandaag gemakkelijk ophopen. Zoek vooral een uitlaatklep. Schreeuw lekker in de auto, vloek erop los tegen een koe in de polder. Onthoud: het is niemands schuld.

Leeuw

Wat zou het leven gemakkelijk zijn als iedereen naar het Gospel van de Leeuw zou leven. Maar ja, alleen maar ‘schapen’ om je heen is ook saai. Pak je zwaard vandaag alleen op om te sparren.

Maagd

Grote kans dat jij beslissingen neemt in de relatiesfeer. Niet... wel... Je hebt genoeg van getwijfel. Iemand met een heel andere achtergrond dan jij kan nu je ogen openen.

Weegschaal

Nare trekjes van anderen doen pijn aan je ogen. Houd er rekening mee dat jouw geliefde harmoniemodel niet altijd werkt. Laat zien dat je ruggengraat hebt en geef tegengas.

Schorpioen

Tijd om bescheiden te zijn. Met die houding maak je levenslessen gemakkelijker toepasbaar. Mogelijk duikt iemand uit je verleden weer op voor een nieuwe ronde, nieuw kans.

Boogschutter

Doe de luiken maar even dicht vandaag, je bent niet in feeststemming. Best kans dat je wilt vluchten naar een onbewoond eiland. Wat let je? De tropische zon is de beste acculader.

Steenbok

Neem je jezelf te serieus? Daarmee ontstaat een concurrentiesfeer waar niemand blij van wordt. Wees gul met je spullen, geld en complimenten. Laat mensen meegenieten van je succes.

Waterman

Heb je veel gekocht? Je banksaldo krijgt een reset. Best kans dat een aankoop defect blijkt, of niet goed past. Stel nu een uitgeeflimiet in, dan kun je later betere kwaliteit kopen.

Vissen

Belangrijke ervaringen kunnen delen: het is heel belangrijk voor je. Iemand die je verleden kent, kan je in het heden helpen. Praat eens met elkaar over oud zeer. Opschrijven werkt ook goed.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden