De tarotkaart van 23 mei:
De tarotkaart van 23 mei: "Lieve Kreeft, stilte werkt helend"Beeld Libelle

De tarotkaart van 19 november: geen slappe excuses Steenbok, zet dat stapje extra

De tarotkaart die voor 19 november is getrokken is ‘Tien van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor zekerheid en stabiliteit. Je bent tevreden over wat is bereikt. Uiterlijke en innerlijke rijkdom. Op liefdesgebied krijgen kleine gebaren grote betekenis. Je hebt plezier samen en waardeert elkaar. Op werkgebied: zekerheid, prettige onderhandelingen en materieel en ideëel succes.

Ram

Oordelen komt vandaag voort uit goede bedoelingen. De volle maan maakt je ontvankelijk voor groepsidealen. Waarom moeilijk doen als het samen kan? Let wel: iedereen op z’n eigen manier.

Stier

Heb je het idee dat je uit een soort winterslaap bent ontwaakt? Verstrooid maakt plaats voor een heldere geest. Vertel je omgeving vooral over je plannen. Wat je deelt, dat vermenigvuldigt zich.

Tweelingen

Hé jij daar, achter die berg werk. Carrière-technisch losgaan is prachtig, maar plan ook afspraken met je geliefde(n) in. Je windt mensen nu zonder zweetdruppels om je vinger.

Kreeft

Overweeg je thuis weleens een draaideur? Het is een komen en gaan van vrienden, familie en klussers. Maak naast zoete inval ook ruimte voor me-time. De combi meditatie en watergeluiden is heilzaam.

Leeuw

Creatieve uitspattingen krijgen bijbehorend applaus. Toekomstplannen krijgen handen en voeten. Vergeet de mensen die je verder helpen niet, zij lopen harder van jouw complimenten!

Maagd

Je ziet winst van inspanningen terug in harde cijfers. Appeltjes voor de dorst zijn fijn. Geef die mooiprater het voordeel van de twijfel. Maar: vertrouw niet te snel, vooral niet in euro’s!

Weegschaal

Verruil dromenland vandaag voor het hier en nu. Conflictsituaties op sociale media ga je liever uit de weg. Vandaag kun je iemand live en stijlvol doch duidelijk jouw waarheid vertellen.

Schorpioen

Leidinggeven is jou wel toevertrouwd. Steekt iemand je naar de kroon? Verlies de hoop en je zelfvertrouwen niet, want je kunt veel leren van deze persoon. Ook hoe het níet moet!

Boogschutter

Het ontbreekt je deze dagen niet aan moed, wel aan geluk. Reken dus op extra kosten voor vastgelopen kettingen en computers. Voor jou geldt een fysieke ongelukjes-alert!

Steenbok

Je oogst applaus en bewondering. Velen nemen een voorbeeld aan je ondernemingslust. Sta je bij iemand in het krijt? Doe iets terug. Het ‘geen-tijd-voor’-excuus is slap. Zet dat stapje extra.

Waterman

Negeer je onbewust alle lieve hints van je partner? Geen goed idee. Plan alvast je kerstvakantie samen en doe een generale repetitie voor je kerstdiner. Vega-schotel iemand?

Vissen

Je bent goed in contact met je lijf. Dat komt genot tussen de lakens ten goede. Maken lome uren je warrig? Zet gerust een alarm op belangrijke afspraken in je overvolle agenda.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite-kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden