null Beeld

De tarotkaart van 2 april: “Tweelingen, financiën moeten écht onder de loep”

De tarotkaart die voor vrijdag 2 april is getrokken, is ‘Schildknaap van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: spannend voorstel of kans waarvan men enthousiast wordt. Met veel plezier groeien in kennis en ervaring. Moedig de sleur doorbreken. Liefde: samen op avontuur gaan of een opwindende (nieuwe) relatie verkennen. Werk: uitdagende opdrachten, kans op promotie.

Ram

Aanpakken maar! De kaart is spekkie naar jouw bekkie want je mag op allerlei gebied zelfstandig je gang gaan. Zijn er vrienden of collega’s betrokken, deel dan wel al je informatie.

Stier

Jouw drive werkt aanstekelijk, je sleurt iedereen erin mee. Vraag extra cash voor overuren. En pas bij verse verliefdheid op dat je de ander niet overrompeld met je vurige enthousiasme.

Tweelingen

Financiën moeten nu echt onder de loep, je laat kostbare steken vallen. Heb je vandaag vrij, nodig iemand uit om de natuur in te gaan. Al lopend en pratend krijg je nieuwe bespaar-invallen.

Kreeft

Compromissen sluiten met je geliefde betekent vandaag geen waterige wijn. In wezen willen jullie hetzelfde, alleen via een andere weg. En laat die omleiding voor hem ook spannend zijn.

Leeuw

Het alleen doen? Heb je geen puf voor vandaag. Liever vlooi je door je netwerk om mensen te vinden met wie je het samen kunt doen. Banden die je vandaag smeedt, gaan lang mee!

Maagd

Een probleem moet tot de bodem toe uitgeplozen worden. En raad eens wie ervoor gevraagd wordt? Je kunt je lekker vastbijten in die klus vandaag. Vergeet niet te ademen!

Weegschaal

Een buitenkans kan vandaag landen op je platform. Ga je ermee aan de haal als een raket, of lijkt het meer een langzaam stijgende helikopter? De sterren adviseren: go slow!

Schorpioen

Zoveel mogelijk doen en zelf de winst incasseren. Je hebt een duidelijk doel voor ogen als je je in het zweet werkt – voor je carrière, je geliefde, of voor jezelf! Ontwikkelen gaat easy.

Boogschutter

Vlieg je zelf niet tegen de muren op, dan doet je partner dat wel. Je hoeft vandaag niet veel te doen voor leven in de brouwerij. Is het negatief, probeer dan evengoed lichtpuntjes te zien.

Steenbok

Een potje schaak, een sprintje op de fiets: het wedstrijdelement in je relatie brengen doet vandaag veel goeds. Net als die discussie over politiek. Je weet weer hoe de relatievlag erbij hangt.

Waterman

Intens. Heb je een partner, dan kunnen de vonken vandaag zomaar in je lakens vliegen. Ook discussies zijn voorzien van de nodige chilipepers. Denk voordat je er ongewensts uit flapt.

Vissen

Het kan vandaag zowel vriezen of dooien bij je. Kan het zijn dat je je eigen gevoelens niet vertrouwt? Probeer minder in ‘goed’ en ‘fout’ te denken. En neem voor alles ruimschoots tijd

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden