null Beeld

De tarotkaart van 2 januari: Maagd, ga naar buiten!

De tarotkaart die voor zaterdag 2 januari is getrokken, is ‘Zeven van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Staat voor: Langzame groei. Er is gezaaid, nu is het even afwachten wat op komt. De kracht zit hem in het kunnen wachten. Liefde: niets overhaasten of forceren. Ontwikkelingen moeten zich rustig ontvouwen. Werk: men leert, maar er kriebelt onrust. Geduld opbrengen is positief.

Ram

Heb je het gevoel dat anderen je niet begrijpen? Dat je steeds moet uitleggen wat je bedoelt? Zie het als een leerschool in helderheid. Je wordt uitgedaagd om jezelf opnieuw uit te vinden.

Stier

Als je van lezen houdt, dan is dit je dag. Je verliest je helemaal in (andermans) verhalen. Ook studiemateriaal pik je vandaag vlot op. Ideeën die je vandaag hebt, kunnen later als tulpen opkomen.

Tweelingen

Meer over jezelf leren vertaalt zich vandaag in reisjes, of in ieder geval bezoekjes aan anderen. Je maakt indruk als je vragen stelt, en verder ingaat op de antwoorden.

Kreeft

Concentratie is het woord van jouw dag. Klusjes die een gedetailleerd en nauwkeurig oog vragen, zijn aan je besteed. De taart is niet compleet zonder kers, de koffie niet zonder slagroom.

Leeuw

Hints van anderen komen vandaag niet aan. Kom vandaag uit je hol, anders raak je down. Iets samendoen, waarbij je niet hoeft te praten, is super om je niet eenzaam te gaan voelen.

Maagd

Best mogelijk dat jouw dag een grauwsluier heeft. Ga naar buiten, slik extra vitamine D, ga onder de zonnebank: alles wat licht geeft, verlicht je dag. Ook grappige mensen doen dat.

Weegschaal

De hele dag in bed blijven is een goede optie. Vooral als het samen met iemand is! Seks is nu heel bevredigend. Check wel met wie, je bent vandaag minder kieskeurig dan anders.

Schorpioen

Het is de toon die de muziek maakt! Het geldt vandaag vooral in contact met mensen die jij als ‘baas’ of ‘bazig’ beschouwd. Beheers je, en boks zo nodig op een kussen als uitlaatklep.

Boogschutter

Je merkt vandaag dat anderen totaal anders tegen iets aan kunnen kijken dan jij. Niemand heeft gelijk, of ongelijk. Kun je dit laten doordringen, dan heb je er in de toekomst veel aan.

Steenbok

Je gevoel voor grenzen wordt vandaag getest. Waar ga je te ver? Waarin draaf je door? En waar komt een ander te dichtbij? Interessant om die vragen te beantwoorden voor jezelf.

Waterman

Verandering gaat altijd hand in hand met verwarring. Wees dus blij als je vandaag even niet meer weet of je voor- of achteruit moet. De tijd gaat je het zeker vertellen.

Vissen

Denk vandaag eens terug aan hoe het leven er vorig jaar bij stond. En geef jezelf een schouderklop. Wat staat op de planning voor de komende maanden? Een wens krijgt ledematen.

Tekst: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden