Tarotkaart Beeld Libelle
TarotkaartBeeld Libelle

Tarotkaart 2 juni

De tarotkaart van 2 juni: “Tweelingen, geef jezelf wat je zoekt in anderen”

De tarotkaart die voor woensdag 2 juni is getrokken is ‘Acht van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: het begin van iets nieuws. Men is zeer gemotiveerd en heeft zin om vaardigheden en taken te ontwikkelen. Liefde: een (nieuwe) relatie met goede toekomstmogelijkheden en veel plezier. Werk: een nieuwe functie of taak. Men is nieuwsgierig en aanvaardt de uitdaging.

Ram

Kun je vandaag niet letterlijk weg, dan droom je wel weg. Het ‘Is dit alles?’ gevoel dringt zich op. Kun je niet doen waar je zin in hebt, zie dan de zin van wat je moet doen.

Stier

Ben jij in je relatie altijd degene die buigt? Onderzoek eens of het anders kan. Het verlangen naar ‘samen zijn’ kan groot zijn. Single en op zoek? Je hobby kan een leuke ontmoeting opleveren.

Tweelingen

Vergelijk jezelf niet met anderen, je bent uniek. Zelfvertrouwen siert! Zorg niet alleen voor je uiterlijke, maar ook voor je innerlijke zelf. Geef jezelf wat je zoekt in anderen.

Kreeft

Neem je relatie niet voor lief, maar doe iets liefs. Dien complimenten op als voor- en hoofdgerecht, dan krijg je ze zelf terug als toetje. Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Leeuw

Spanning en sensatie: je lust er wel pap van. Verspil deze actieve energie niet aan opwindende Netflix-series, maar ga erop uit. Een nieuw kapsel als blikvanger doet wonderen.

Maagd

Check nieuwe, vooruitstrevende manieren om creatief te cashen. Geanimeerde gesprekken erover doen balletjes rollen. In de liefde zoek je je evenbeeld. Is dat saai, of juist super?

Weegschaal

Waar vul je elkaar aan? En waar zou je meer input willen? Ga in gesprek met je partner en leg elkaar uit wat je nodig hebt om je (nog) fijner te relateren. Ontmoetingen gaan diep vandaag.

Schorpioen

Prikkelbaar? Reageer je niet af op je omgeving. Ga het huis uit, al is het maar voor een boodschap. Je gedachten zijn helder. Werk solo zodat projecten jouw persoonlijke stempel krijgen.

Boogschutter

Mensen staan voor je klaar met raad en daad. Veroorzaakt dat spanning in plaats van opluchting? Laat wie of wat je denkt te moeten zijn los. Ontspanning is je natuurlijke staat.

Steenbok

Je hebt de lente in je bol. Een nieuwe relatie kan best eens een blijvertje blijken. Laat zowel je eigen verwachtingen als die van de ander gaan. Zie alles als een cadeautje: mooi meegenomen.

Waterman

Jezelf verwennen: het is nu noodzakelijk. Doe een dagje sauna of ga naar het strand, je telefoon op standje stil. Sex is nu ook heel bevredigend. Tip: doe het eens met kleren (half) aan!

Vissen

Natuurlijke charmes druipen van je af. Niet ieders kopje thee? Dat maakt je niet uit. Prima dag om gekke plannen in daden om te zetten. Koop een oude VW-bus en beschilder die in hippie-stijl.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden