null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 20 augustus: “Tweelingen, vertel precies wat je wil”

De tarotkaart die voor vrijdag 20 augustus is getrokken is ‘Aas van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: potentie en kansen! Deze Aas werkt als Klavertje Vier en brengt geluk. Liefde op het eerste gezicht, vervulling van wensen, dankbaarheid, levensgeluk. Ook als je single wilt blijven of bent, vind je bij deze kaart zekerheid in jezelf en een diep gevoel van tevredenheid en vervulling.

Ram

Discussies kunnen je behoorlijk meeslepen. Neem meer afstand, dan blijft je hoofd helder. Je knoopt met iedereen praatjes aan. Leuke ontmoetingen zijn de kers op jouw taart vandaag.

Stier

Het lijkt wel of iedereen tegen je lacht en het met je eens is. Single? Je hebt zin om samen oud te worden. Op jacht gaan is te veel moeite. Laat je liever koppelen door een wijze vriend(in).

Tweelingen

Wees heel direct, vertel precies wat je wil. Op de verkeerde komt het misschien bot over, de juiste waardeert het. Je kunt niet iedereen te vriend houden, alleen de besten blijven.

Kreeft

Bewonderaars steken hun gevoelens voor je niet onder stoelen of banken. Geef die warmte door. Knuffelen met een kind of dier geeft een gelukzalig gevoel. Je weet waarvoor je leeft.

Leeuw

Je verwacht geen wonderen. Daarom kunnen ze nu zomaar opduiken. Single? Je zult vandaag niet zomaar ergens in duiken. Alleen die oude bekende kan je idealen weer doen opvlammen.

Maagd

Hebben jij en je partner het allebei druk? Wederzijds begrip is groot. Ook als je vertelt dat je meer aandacht wil. Zet zelf de eerste stap. Onder die coole, aardse buitenkant sluimert lava.

Weegschaal

Brand jezelf niet op om anderen een warm gevoel te geven. Schakel naar de ontvang-modus. Wat is je oogst? Glimlachjes, vragen, kopjes thee, bonbons? Het leven kan zo simpel zijn.

Schorpioen

Het kan nu schuren tussen je vrijheidsdrang en zekerheid zoeken. Weet dat niets zeker is. Doe iets dat je eerder niet durfde. Koop die ring en ga voor dat aanzoek. Nee heb je. Ja…?

Boogschutter

Je weet niet half hoe krachtig je bent, tot het je enige optie is. Iets of iemand maakt de held in je wakker. Red die kat uit de boom en help die dame met rollator uit de trein. Feel good?

Steenbok

Jouw mantra voor vandaag: “De geest is als een parachute, hij werkt alleen als hij openstaat”. Gevoel en verstand gaan nu hand in hand. Gebruik het en ga dat ‘lastige’ gesprek aan.

Waterman

Vandaag pak je zonder gêne het podium. Gekke grappen leveren gelach, maar ook rollende ogen op. Single en op zoek? Blaas gegadigden niet weg en zet je volumeknop wat lager.

Vissen

Zijn je geliefden verbaal te aanwezig? Dobber op de golven en kijk door je duikbril in de diepte. Boven ‘problemen’ drijven geeft ontspanning. Van daaruit is het goed adviseren.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden