null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 20 juli: “Boogschutter, je sociale leven lijkt het circuit van Zandvoort wel”

De tarotkaart die voor dinsdag 20 juli is getrokken is ‘Schildknaap van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: een spannend voorstel of kans waar je enthousiast van wordt. Met veel plezier groeien in kennis en ervaring. Moedig de sleur doorbreken. Liefde: samen op avontuur gaan of een opwindende (nieuwe) relatie verkennen. Werk: uitdagende opdrachten, kans op promotie.

Ram

Op vakantie, gewoon thuis en op het werk - alles wat ruikt naar avontuur en je hart sneller laat slaan, is favoriet. Extra gevoelig ben je voor knipoogjes van je partner, of van die vreemde!

Stier

Je verstand is nu vlijmscherp. Gebruik het liever om je plannen helder over te brengen, dan om meningen te ventileren. Zie opvattingen als mensen: er zijn er zoveel, de jouwe is er slechts één van.

Tweelingen

Heb je het spel fair gespeeld? Er is kans dat je nu een grote klus scoort, of een beloning of prijs krijgt. Zo niet, blokkeer mensen met wie je onenigheid hebt niet. Wees eerlijk over faalangst.

Kreeft

Onderzoek ook het verschil tussen vastberadenheid en eigenwijsheid. Richt je op het eerste, maar doe het wel op je eigen manier. Geef je alleen bloot bij mensen die je het succes gunnen.

Leeuw

De ‘ik zie wel’-houding is nu passé. Geeft iemand je advies waarvoor je niets voelt? Denk er toch over na, want weten wat je niet wilt is hetzelfde als weten wat je wél wilt.

Maagd

Je hoeft niets te doen om onproductieve of ongezonde gewoontes (of mensen) los te laten. Met die dosis zelfvertrouwen laten ze jou los. Je merkt het aan een goed humeur en vrijere sfeer.

Weegschaal

Wees niet te loyaal aan iets of iemand dat zijn beste tijd heeft gehad. Houd daarbij je diepste principes voor ogen: wat is waar voor JOU? Dan trek je vanzelf bijpassende mensen aan.

Schorpioen

Best kans dat je je zorgen maakt over hoe je overkomt, of over hoe anderen over je denken. Doe geen beloftes die je niet kunt of wilt waarmaken. Deze week leer je veel van je ervaringen.

Boogschutter

Je sociale leven lijkt het circuit van Zandvoort wel. Het gaat hard en de bochten zijn spannend. Roddels maken de sfeer rusteloos. Neem ze met een karrenvracht zout.

Steenbok

Malen gedachten in bed nog door? Alles willen regelen is begrijpelijk. Angst dat iets niet gaat zoals je wilt, houdt je tegen. Dus: bemoei je niet met alles, dat vleugje noncha staat je goed!

Waterman

Eindigt iets op een manier die je niet aanstaat? Kies voor een filosofische houding en zoek de balans door geen aannames te doen. Te veel denkwerk geeft alleen maar hoofdpijn.

Vissen

Je realiseert je dat je je ‘gereedschap’ al bij je hebt. Laat niemand je vertellen dat dit niet zo is. Je hoeft niet meer kennis te vergaren. Je ziet nu heel helder met wie en waarmee je dóór wilt.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden