null Beeld

De tarotkaart van 21 december: Ontspanning is voor Leeuw ver te zoeken

De tarotkaart die voor maandag 21 december is getrokken, is Negen van Bekers. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor genieten en plezier om het plezier hebben. Een aangename en onbezorgde tijd, men is elkaar goed gezind. In relaties staat het voor graag tijd met elkaar doorbrengen en lol maken. Op het werk gaat alles goed en gemakkelijk. Fouten en conflicten worden luchtig aangepakt.

Ram

De sterren geven je frisse moed. Je ziet iets (of iemand) heel erg zitten en kunt het onder woorden brengen. De energie van vandaag kan iemand op je pad brengen die je raakt en intrigeert.

Stier

Kijk bij meningsverschillen uit: je bent vandaag geneigd om te manipuleren om aandacht te krijgen of je zin te krijgen. Laat de ander zijn/haar vrije keuze en tel tot elf voordat je reageert.

Tweelingen

De welbekende druppel die de emmer doet overlopen kan maken dat je iets zegt of doet waarvan je moet zuchten. Het is slim om te kijken wat er allemaal in jouw overvolle emmer zit.

Kreeft

Pittig. Dat is het woord dat jou vandaag typeert. Het maakt dat je discussies wilt winnen én dat je erotisch geladen bent. De vonken vliegen van je woorden en daden af. Kijk uit voor brand.

Leeuw

Ontspanning is vandaag ver te zoeken, genieten is voor later. Er valt veel te regelen. Op cadeautjesjacht aas je op praktisch. Maar, vindt de ontvanger een nieuwe stofzuiger wel leuk?

Maagd

Maak vandaag tijd om, liefst samen met een geliefde, te voelen wat zich in je aandient. Probeer daarbij (slechts) de getuige te blijven. De rechter en jury in je mogen thuisblijven.

Weegschaal

Grote kans dat je uit je beheerste rol valt vandaag. Je krijgt de kans om je gevoeligheden zonder angst te bekijken. Iedereen heeft ze, wat zijn die van jou? Deel je ervaringen.

Schorpioen

Mooi als je iemand om je heen hebt die je vragen stelt, vooral over je jeugd. Emotionele butsen en bulten helen nu – eindelijk – vlot. Relaties krijgen er nieuw elan van.

Boogschutter

Omdat je vandaag vertrouwt op je kennis en ervaring, kom je overtuigend over. Een prima dag voor onderhandelingen, zowel zakelijk als thuis. Verdeel taken eerlijker.

Steenbok

Je gevoelige snaren worden vandaag bespeeld. Helder nadenken is er misschien niet bij, maar probeer toch cool te blijven. Niet iedereen hoeft je sensibele hart te zien.

Waterman

Tijd voor de liefde! Het is zowel een dag voor het vastknopen van – als het doorhakken van knopen. Onderzoek in ieder geval wat je (nog) voor elkaar betekent. Verhelderend is het zeker.

Vissen

Dub je al langer over iets? Vandaag breng je het op een rustige, overtuigende manier over het voetlicht. Best kans dat je banksaldo – linksom of rechtsom – hierdoor een oppepper krijgt.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden