null Beeld

De tarotkaart van 21 februari: Stier jij doorziet iedereen vandaag

De tarotkaart die voor zondag 21 februari is getrokken is ‘Koning van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: slim versus sluw. Deze Koning gaat voor vrijheid, onafhankelijkheid en het snelle intellect. Dat laatste kan op een negatieve manier gebruikt worden. Liefde: met helderheid en objectiviteit (pijnlijke) keuzes maken. Werk: vlot en verstandig, welbespraakt en sociale instelling.

Ram

Loom op de bank liggen is aanlokkelijk. Toch is het ook een goede dag om dingen fluitend voor elkaar te krijgen. Als je eenmaal begint, ga je door tot het af is. Je beloning? Je eigen smile.

Stier

Heeft iemand een leugentje verteld of een smoes gebruikt om ergens onderuit te komen? Jij doorziet het vandaag. Confrontaties verlopen vriendelijk als je begrip toont.

Tweelingen

Roddel alert! Bijt, zodra je merkt dat je voor of over een ander praat, op je tong. Auw ja! Je kunt je vandaag realiseren dat woorden, ondanks goede bedoelingen, pijn kunnen doen. Zeg sorry.

Kreeft

Alles wat níet wordt gezegd, kan vandaag moeilijkheden opleveren. Uit je daarom heel precies, ook als het rode konen veroorzaakt. Je voorkomt Babylonische spraakverwarringen.

Leeuw

Een relatie kan zich vandaag verdiepen – of juist verbroken worden. Vrijheidsdrang kan sterk zijn, maar een time out kan helpen. Elkaar niet willen veranderen kan de reddingsboei zijn.

Maagd

Culinair combineer jij vandaag effectief met creatief. In die relaxte, huiselijke sfeer maak je er zelfs geen punt van als je creaties niet door iedereen smullend worden ontvangen.

Weegschaal

Serieuze info komt vandaag het beste aan als je het verpakt als hamburger: compliment, punt-dat-je-wilt-maken, compliment. Solo klusjes vlotten rap, concentratie is top.

Schorpioen

Het kleine gebaar maakt grote indruk. Onthoud wanneer iemand jarig is, stuur een bedankje, help iemand met een zware tas. Goeds doen voor een ander geeft je humeur kleur.

Boogschutter

Samen herinneringen maken: daar draait het vandaag om. Met de aankomende lente in je hart is het goed plannen maken. Leg de uitwerking ervan niet te lang op de plank.

Steenbok

Eerst denken, dan antwoorden en dan pas doen. Het is de juiste volgorde vandaag. Laat je hart doorschemeren in je woorden, dan gaat er een onverwachte deur voor je open. Liefde lonkt!

Waterman

Voor je omgeving ben je vandaag een rots in de branding. He, jij? Ja, jij. Omdat je je vandaag heel bewust bent van je sterke en zwakke punten, help je anderen met de hunne.

Vissen

Als de branding je dreigt te overspoelen, duik dan onder de golven door. Keer je aandacht vandaag naar binnen, en denk terug aan wat je raakte deze week. Is er achterstallig voelwerk?

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Tekst en voorspelling: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden