De tarotkaart van 21 mei:
De tarotkaart van 21 mei: "Tweelingen, er hangt liefde in de lucht"Beeld Libelle

De tarotkaart van 21 juli: “Tweelingen, een nieuwe vriendschap kan veel voor je betekenen”

De tarotkaart die voor woensdag 21 juli is getrokken is ‘de Gematigdheid’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: innerlijk evenwicht, je zorgt goed voor zichzelf en bent gezond en tevreden. De juiste maat is gevonden. Liefde: Liefdevolle omgang met elkaar, innerlijke intimiteit, bescheidenheid en oprechte genegenheid. Werk: Krachtige rust, vriendelijke werksfeer, een aangenaam werktempo.

Ram

De beslissing om iets te beëindigen – relatie, baan – kan tranen veroorzaken. Maar ook een groots gevoel van opluchting. Je krijgt bij alles veel steun uit je omgeving. Richt je op: vóóruit!

Stier

Het gevoel dat je onervaren bent op een bepaald gebied, kan opspelen. Vraag advies en luister goed. Maar wees ook overtuigd dat je altijd op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Tweelingen

Een nieuwe vriendschap kan veel voor je betekenen. Prop niet je hele levensverhaal in vijf minuten. Met je geliefde is het tijd om bij te praten. Weer even de neuzen dezelfde kant op.

Kreeft

Een heel vrij en vrolijk gevoel overheerst. Was er iets waaraan je moest ‘trekken’, deze week komt er als vanzelf beweging in. Sterker nog: er gebeurt zoveel dat het je kan duizelen.

Leeuw

Worstelen er veel tegenstrijdige gevoelens om de Olympische titel? Richt je op alles wat mooi en lekker voelt, waarvan je spontaan glimlacht. Gesprekken leveren veel op deze dagen.

Maagd

Geef je wensen een stem, maar rek jezelf niet uit als een elastiekje om te pleasen of om vooruit te komen. Wees bereid om al luisterend bij te sturen. Jij hebt de ander nodig, en de ander jou.

Weegschaal

Brainstorms of overlegmomenten op het werk, maar ook onderonsjes met de buurvrouw of een vriend(in) geven je een fris perspectief. Er is iets om naar uit te kijken.

Schorpioen

Gaat alles goed? Dan wil je de rivier waarschijnlijk nog wat harder pushen. Het onderste uit de kan willen halen is nu niet handig. Geef liever wat weg, dan krijg je het in duizendvoud terug.

Boogschutter

Anderen veroordelen is een no go. Je wil jouw persoonlijke pad ook niet bekritiseerd zien. Wees ervan overtuigd dat jouw missie duidelijk wordt gezien en gehoord. Zelfs als je fluistert.

Steenbok

Je zit in de flow. Neem nu tijd voor gevoelens die je hebt weggezet ‘voor later’. Geef de ongenodigde ‘gasten’ boosheid, teleurstelling en verdriet een potje aandacht. Ze vertrekken dan vlot.

Waterman

Huisgenoten hebben je aandacht, de stemming is heel dankbaar. Zijn er irritaties, toon je mild. Menselijke gebruiksaanwijzingen zijn niet altijd even duidelijk of handzaam. Ook de jouwe niet.

Vissen

Sta stil bij je gevoelens. Ervaar ze in je lijf, maar blijf er niet in hangen. Jij bent niet je gevoelens, je hébt ze alleen. Het weekend brengt lol, mits je geen geld over de balk smijt.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden