null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarot

De tarotkaart van 21 maart: Stier, alles wat je aanraakt krijgt nu vleugels

De tarotkaart die voor 21 maart is getrokken is ‘Koningin van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: dynamiek en wilskracht. Je staat stevig in je schoenen en bent openhartig – met een vleug dramaqueen. Relaties zijn onder deze kaart meeslepend en stormachtig, je bent snel enthousiast. Op het werk verlang je naar meer onafhankelijkheid. Je wilt je graag ontwikkelen.

Ram

In het middelpunt staan is vaak wel een hobby van je. Vandaag doe je bescheiden een stapje terug. En gunt een ander het voetlicht. Helpende handen bied je wel, dan speel je het spel fair.

Stier

Je weet wat je wilt en gaat ervoor – op een vriendelijke maar kordate manier. Alles wat je aanraakt krijgt nu vleugels. Je geliefde moet jou veel ruimte gunnen, dan stijg je boven jezelf uit.

Tweelingen

Anderen op weg helpen: jouw aanwijzingen komen nu prima over. Maak wel tijd voor je geliefde(n) en zet mensen niet onder druk. Laat de ander iets op de eigen manier doen.

Kreeft

Geld investeren of lenen: stel het lekker uit. Het is nu lastig om objectief te zijn, dus houdt ook meningen liever voor je. Wees als een moederkloek en bescherm je naasten onder je vleugels.

Leeuw

Wie of wat er ook op je pad komt, je kunt het gemakkelijk aan. Deze koningin geeft jou een extra boost in zelfvertrouwen. Gebruik het om iets te doen voor een ander en je verdubbelt de dosis.

Maagd

De workaholic van de dierenriem ontmoet de workaholic uit de Tarot. Ontzie jezelf vandaag, want je bent geneigd om te veel hooi op je vork te nemen. De batterij opladen is hard nodig, dus rust!

Weegschaal

Op zoek naar werk? Probeer het vandaag in je vrouwennetwerk. Een vrouwelijke baas of collega kan je nu gemakkelijk een voetje op geven. Gebruik je ambities voor de gemeenschap.

Schorpioen

Dat vleugje manipulatie is jou niet vreemd. Ga deze verleiding uit de weg en speel open kaart. Niet helemaal lekker? Medicijnen kunnen nu averechts werken. Gebruik alleen wat je kent.

Boogschutter

Jij laat je niet gek maken. Rennen anderen van links naar rechts en kriskras rond, jij houdt je hoofd koel. Verwacht nu niet van anderen dat ze hetzelfde doen. Niet iedereen is relaxt.

Steenbok

Jij scoort punten op innerlijke kracht. Mooi als je dat op een vrouwelijke manier kunt doen. Leef je in en ga niet door roeien en ruiten. Gun zowel jezelf als de ander een adempauze.

Waterman

Wie er ook op je pad komt, jij windt diegene moeiteloos om je pink. Blijf eerlijk, vertel de hele waarheid en niet de halve. Stap gerust naar voren als het toneel roept. Je krijgt applaus.

Vissen

Omring jezelf met naasten, je maakt nu indruk met wijze woorden en daden. Werk je in de kunstwereld, dan maak je naam en faam. Laat overal je handtekening achter en je wordt ontdekt.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden