null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 22 augustus: “Schorpioen, haal iets van je bucketlist”

De tarotkaart die voor zondag 22 augustus is getrokken is ‘Zeven van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: misleiding, fantasieën, verbeelding. Je houdt jezelf, en hierdoor ook anderen, voor de gek. (Te) hoge verwachtingen en idealen. Liefde: roes van verliefdheid, de roze bril. De kaart is een waarschuwing. Werk: luchtkastelen bouwen, schijntransacties en bedrieglijke handelingen.

Ram

Verlangen naar ontspanning kan nu juist spanning veroorzaken. Houd het praktisch. Kun je (vooruit) werken dan is dat een prima bezigheid. Alles wat je nu doet, scheelt later weer tijd.

Stier

Jouw ernstige stemming behoedt je voor missers. Je checkt kleine lettertjes en vraagt mensen het hemd van het lijf. Zekerheid heb je nooit. Blijf dicht bij je eigen waarheid, dan kom je het verst.

Tweelingen

Gezellig wil je het hebben, maar tegen welke prijs? Moet er nog iets uitgepraat worden, doe dat dan. Klaar de lucht met het duo openheid & eerlijkheid. Daarna is het leuker borrelen.

Kreeft

Flatgebouwen, villa’s, hele huizenblokken kunnen op je gebouwd worden. Beloont je partner je geduld en inspanningen wel? Vraag er rechtstreeks om, niet met omwegen.

Leeuw

De roze bril past jou als geen ander. Geniet, maar zet ’m ook af en toe af. Niemand is volmaakt en voetstukken zijn er om vanaf te donderen. Lach om duiveltjes die uit doosjes springen.

Maagd

De volle maan geeft je de kans om te verbinden. Laat je licht schijnen als iemand ‘erdoorheen zit’ of de weg kwijt is. Pas wel op dat je geen richting aangeeft, die vindt men zelf.

Weegschaal

Trakteer je omgeving. Niet op spullen maar op jouw oordeelloze, onverdeelde aandacht. Stel vragen, luister naar de antwoorden, en vraag door. De liefde stroomt dan super.

Schorpioen

Haal iets van je bucketlist. Die drielaagse taart bakken, op blote voeten dat natuurgebied ontdekken, kajakken door de polder. Tref bovendien voorbereidingen. Haast kan veel verpesten.

Boogschutter

Die clownsneus staat je goed, verveling is uitgesloten. Je pest, port en persifleert erop los. En ligt vervolgens dubbel. Je omgeving lacht lekkerder mee als je niet spot met ‘gebreken’.

Steenbok

Jantje lacht. Jantje huilt. Jantje loopt rood aan van woede. Stemmingswisselingen kun jij als geen ander verbergen. Laat het masker zakken, maar alleen bij geliefde(n). De rugzak mag af.

Waterman

Rustig en zelfverzekerd breng je je bijzondere mening over de bühne. Je balanceert ermee op een dun koord. Spannend! Ook in de liefde ben je voortvarend. Laat zien dat je zin hebt.

Vissen

Mooie verhalen, romantische films, dramatische series. Jij pakt de hoofdrol. Laat de cast wel meebepalen hoe het script eruitziet. Geniet van de reis, maar neem de bestemming niet te serieus.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden