null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 22 februari: Leeuw, wie bedank jij voor al het moois in je leven?

De tarotkaart die voor 22 februari is getrokken is ‘Vier van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: tijd om uit te rusten. Best kans dat je ertoe gedwongen wordt, door ziekte, te veel stress of tegenslag. In de liefde staan gevoelens op ‘pauze’, je wilt opgeven of even afstand. Op het werk staat alles stil of lijkt uitzichtloos. Je komt op kracht door tijd voor jezelf te maken.

Ram

Je hoeft niet alles tegelijk te doen of te bedenken. Haal je voet van het gas en schakel terug naar de eerste versnelling. Gun jezelf tijd om plannen beter uit te werken, en vraag hulp.

Stier

Wat wil je van je partner? Wat zoek je eigenlijk in een relatie? Neem tijd om deze vragen voor jezelf in te vullen. Schrijf ze op in een dagboekje. Antwoorden komen zodra je zelf helder bent.

Tweelingen

Moe van je eigen fanatieke zoektocht? Je hoeft niet altijd zelf oplossingen te bedenken. Laat je leiden door de tekens op je pad. Word stil van binnen en ze verschijnen als bij klokslag.

Kreeft

Komt tijd, komt raad. Die dooddoener werkt tegen nachtelijk gepieker. Parkeer al je zorgen als pantoffels naast je bed. Je eigen beste vriend(in) zijn doet wonderen voor vertrouwen in relaties.

Leeuw

Wie bedank jij voor al het moois in je leven? Sta eens stil bij iedereen die jou helpt om te stralen. Stuur eens een bloemetje, of geef een compliment. Het wordt vandaag vrolijk ontvangen.

Maagd

Hoe ziet jouw ideale werk en werkgever eruit? Wat zou je het allerliefste doen? Maak een vast ritueel van visualiseren. Zie, ruik, proef, hoor en voel alsof het al zo is. En hak knopen door.

Weegschaal

Alles op een rijtje, maar niet in de goede volgorde? Ontspan en laat je brein uitrusten. Doe een dagje wellness. Stilte in de sauna of tijdens die lange wandeling zet alles in perspectief.

Schorpioen

Een knuffel per dag en je bent nooit meer ziek. Is er niemand in de buurt, sla dan je armen om jezelf heen. Je bent goed, precies zoals je bent. Maak er je mantra van.

Boogschutter

Iets heeft grote indruk op je gemaakt. Niet alleen verdrietigs, maar ook leuks, zoals het krijgen van een kind of verhuizen, kan je uit balans brengen. Neem tijd om dingen te verwerken.

Steenbok

Zet jezelf op de eco-stand en neem tijd voor jezelf. Wanneer was je voor het laatst in dat leuke café? Wie wil je graag weer eens opzoeken? Je tankt maximaal bij als je je werk even laat voor wat het is.

Waterman

Komen er geen duidelijke antwoorden op je vragen? Vaak komt er wel een gevoel binnen. Meestal terwijl je iets heel anders doet: douchen, dromen, doezelen, drentelen...

Vissen

Meditatie is je redding, dus maak er gebruik van. Moet je werken, zoek dan in de pauze een rustig plekje op. Je hoeft niet altijd sociaal te zijn. Niet alles wat je kwijtraakt is een verlies.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden