null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 22 juli: “Lieve Ram, niets moet, alles mag”

De tarotkaart die voor 22 juli is getrokken is ‘De Wereld’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: voldoening, het einde van een ‘reis’ of cyclus. Gelukkige tijden en een blije stemming. Je hebt zelfkennis vergaard. Liefde: je voelt jethuis bij elkaar, een solide relatie. Werk: het juiste beroep en vervulling van de levenstaak. Er zijn (zaken)reizen en internationale contacten.

Ram

Kinderen, huisdieren en familieleden staan in jouw zonnetje en krijgen veel aandacht. Single? Maak dat afspraakje en creëer een sfeer waarvan jij óók erg houdt: niets moet, alles mag.

Stier

Actie is prima, maar laat de bulldozer staan. Als je in jezelf gelooft, heb je niets tegen andersdenkenden of nieuwe mensen. Een vriendelijke, proactieve houding is de beste weg.

Tweelingen

Via wie komt je dagelijkse portie feelgood? Wees je bewust van andermans meerwaarde, zodat je diegene ook kunt waarderen. Je ziet nu pas wat iemand voor je betekent.

Kreeft

Ben je bang om buiten de boot te vallen, iets of iemand te moeten missen of ergens niet bij te horen? Doe een stap terug en waardeer wie en wat wél in je leven is. Plant Vergeet-mij-nietjes.

Leeuw

Als ‘leider’ luister je nu naar mensen die willen innoveren. Het compromis is waardevol, maar leg ultimatums naast je neer. Kies voor een onderzoekende houding en sla geen stappen over.

Maagd

Wees stil, zet je duikbril op en zoek onder de oppervlakte naar meer informatie. Jij ziet dan mooie details en het goede in anderen. Het werkt ook als je jezelf wat vaker schouderklopjes geeft.

Weegschaal

Voelt de toekomst (te) spannend? Zet je brein op de eco-stand en steek geen energie in dingen die je niet kunt veranderen. Ga erop uit, met de wind in je haren voel je dat je leeft.

Schorpioen

Creatief ben je nu op je best, je kunt iets afmaken. Je verbeeldingskracht werkt op volle toeren. Valkuil? Teveel in je hoofd zitten en complotdenken. Zoek leuke mensen op en geniet!

Boogschutter

Een naaste heeft wellicht meer aandacht nodig. Richt je op samen-doen, dan red je het. Legt iemand te veel beslag op je? Stel op een vriendelijke manier grenzen. Dit wel, dit niet.

Steenbok

Meer verantwoording en inkomen en andere collega’s die meer op je golflengte surfen. Het zit in de pijplijn! Weet waar je staat en waar je naartoe wilt voordat je een gesprek in gaat.

Waterman

Financiële issues? Je voelt je energiek genoeg om ze aan te pakken. Heb je een partner, dan maakt dit indruk. Het is een prachtige week voor een verloving of om een trouwdatum te prikken.

Vissen

Gezins-gedoe of heibel op kantoor of in clubs kan je uit balans brengen. Wees constant de volwassene en kies voor diplomatie. Praat met gelijkgestemden: herkenning en erkenning geven rust.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden