null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 23 december: zet je er helemaal voor in of laat het lopen, Waterman

De tarotkaart voor donderdag 23 december is ‘De Dwaas’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor...
De Dwaas betekent niet dat je dom en onwetend bent, integendeel. Je gaat juist speels en onbevangen aan een compleet nieuw avontuur beginnen. Plezier en vrijheid zijn nu essentieel voor jou. Ben je er klaar voor om je oude leven helemaal opnieuw in te richten?

Ram

Een diehard Dwaas kan alles tegelijk veranderen. Met heel veel vuur en passie begin je opnieuw. Je ziet overal mogelijkheden en kansen en zo creëer je met plezier een spannend nieuw begin!

Stier

Het voelt in het begin wat overweldigend aan, maar geef je er gewoon aan over. Het is overduidelijk dat je van alle kanten wordt gesteund door enthousiaste vrienden. Open je armen en ontvang. Het is feest.

Tweelingen

Soms moet je gewoon maar de ene voet voor de andere zetten en kijken waar je dan uitkomt. Niet alles is te plannen of te overzien. Misschien kun je er tegen het einde van de dag toch van genieten.

Kreeft

Jij wilt heel graag alles bij het oude laten. Maar soms klopt het leven op je deur. Je kunt net doen alsof je het niet hoort, maar het kloppen gaat net zo lang door totdat jij opendoet. Wees dapper en doe open!

Leeuw

Geluk is vandaag aan je zijde en je mag het met een rustig gemoed allemaal ontvangen. Je hebt hard gewerkt en nu krijg je het in je schoot geworpen. En je hoeft daar gek genoeg niets voor te doen.

Maagd

Een wijze en betrouwbare beslissing vraagt ook om structuur en planning. Helaas kun je vandaag niets actiefs doen om te slagen. Er is geen begin, midden en einde, alleen een blanco bladzijde.

Weegschaal

Dat je daar niet eerder aan gedacht hebt! Je gaat het helemaal anders doen. Vandaag vallen alle puzzelstukjes op hun plek. Je hoeft er niet langer op te broeden. Je nieuwe plan ziet vandaag het licht. Hoera!

Schorpioen

Je zit misschien al een tijdje te kauwen op een probleem en het lijkt allemaal niet te passen. Dat zit je dwars, want in de meeste gevallen kom je snel tot een oplossing. Maar vandaag weet je het opeens.

Boogschutter

Waar een ander misschien aarzelt, spring jij er altijd vol in. Je hebt zoveel vertrouwen in jezelf en in het leven, dat je het gewoon doet. Een kat heeft negen levens en komt altijd op z’n pootjes terecht.

Steenbok

Waar anderen nog twijfelen zie jij het al helemaal voor je, want jij vertrouwt er altijd op dat de toekomst je veel geluk zal brengen. De combinatie van optimisme en skills zorgen voor een succesverhaal!

Waterman

Je twijfelt aan je eigen kunnen en dan gaat het zeker niet lukken. Als je er echt een succes van wilt maken, dan moet jij je er wel volledig op focussen. Zet je er helemaal voor in of laat het lopen.

Vissen

Gelukkig vertrouw jij op een gelukkig afloop, want zoals het er nu uitziet moet er nog van alles gebeuren. Jij vindt de reis belangrijker dan de prijs bij de finish. Gek genoeg ontvang je daarom ook de prijs.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden