null Beeld

De tarotkaart van 23 januari: Steenbok, overwerk jezelf niet!

De tarotkaart die voor zaterdag 23 januari is getrokken, is ‘Ridder van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: een verhitte sfeer, vaak in positieve zin. Maar het kan ook voor ongeduld en drift staan. Enthousiasme dat getemperd moet worden. Liefde: een ijzige sfeer kan ontdooien, maar pas op voor overdrijving. Werk: grote motivatie, maar er is meer tijd en geduld nodig

Ram

Grote kans dat je ongeduld afreageert op je omgeving. Irritatie oppotten is ook niet de bedoeling, dus zoek een uitlaatklep. Hang bijvoorbeeld een boksbal op, en ram het eruit!

Stier

Prima dag om iemand die jouw situatie niet (goed) kent, om advies te vragen. Een frisse blik van buiten inspireert. In je relatie kun je nu vertellen wat je al langer zwaar op de maag ligt.

Tweelingen

Snak je naar een rolmodel? Vertel wat je bezighoudt aan iemand die je normaal niet zou raadplegen. Zet je antennes op scherp voor andere denkwijzen.

Kreeft

Glimlachen kost weinig moeite. Verwen je omgeving ermee. Zoek iemand op die je lang niet hebt gezien. Je ervaart via diegene waarschijnlijk iets over jezelf waarvan je je niet bewust was.

Leeuw

Doet een ander niet precies wat jij wilt, dan kun je reageren als een bommetje. Laat mensen niet schrikken, maar focus op wat wél goed gaat. Besef dat iedereen een eigen aanpak heeft.

Maagd

Iets aardigs doen voor een ander is prima. Bedenk daarbij dat het leven je vaak iets via een omweg teruggeeft. Let op tekens: wat vertelt dat veertje, roodborstje of die regenboog?

Weegschaal

Nog geen trouwring om je vinger? Vraag je af wat de meerwaarde van ‘contracten’ is. Trek jezelf uit die afhankelijke sfeer door jezelf uit te dagen. Doe iets dat je eng vindt.

Schorpioen

Een bekende kan opeens warme gevoelens in je losmaken. Let bij nadere kennismakingen op je lichaamstaal. Zit en sta rechtop, zoek oogcontact en spreek duidelijke taal.

Boogschutter

Kun je je plannen vandaag overtuigend brengen bij iemand die er geld en/of moeite in wil steken? Dan kan een grote droom in vervulling gaan. Geldt ook voor relaties trouwens.

Steenbok

Tikkeltje teveel hooi op je vork? Overwerk jezelf niet, ook niet bij het vervullen van de wensen van je partner. Vriendelijk zijn is alles wat er vandaag van je gevraagd wordt.

Waterman

Je verstaat vandaag de kunst om positiefs te verwachten, terwijl je toch littekens hebt opgelopen. Mooi moment voor vergevingsrituelen. Het haalt de angel uit oude pijn.

Vissen

Oeps! Alweer in die valkuil gevallen? Boos zijn op jezelf heeft weinig zin. Wees je eigen beste vriend(in) en wees je bewust welke wolf je eten geeft. De lieve witte, of nare zwarte?

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Tekst en voorspelling: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden