null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 24 augustus: “Kreeft, nieuwe deuren gaan pas open als je de andere ferm sluit”

De tarotkaart die voor dinsdag 24 augustus is getrokken is ‘De Hogepriester’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: geloof en vertrouwen in de diepere zin van het leven. Het is een beschermende, gelukbrengende kaart. Liefde: vertrouwen en genegenheid zijn groeiende. Je wilt samen verder door het leven. Carrière: je zoekt naar zinvol werk en vervullende taken. Trouw blijven aan jezelf.

Ram

Best kans dat je iets uitzoekt over je gezondheid. Het internet bewijst je goede diensten, maar raadpleeg ook een prof voordat je (foute) conclusies trekt. Waarschijnlijk is er niets aan de hand.

Stier

Schiet de vlam in de pan? Liefde is nu een hot item. Misschien gaat iemand voor je op de knieën en waarschijnlijk is het onverwacht. Ook promotie of dat baanaanbod kan je verrassen.

Tweelingen

Grenzen vervagen, je gaat nu om met mensen die ‘anders’ zijn of denken. Dat doe je bij voorkeur thuis, dus nodig uit voor een hapje en drankje. Samen denk je buiten alle boxen.

Kreeft

Een geliefde of ex kan je diep roeren. Er valt nu een belangrijk kwartje; nieuwe deuren gaan pas open als je de andere ferm sluit. Je hebt nu de moed om even in het donker te staan.

Leeuw

Er komt stabiliteit in een relatie. Je maakt beloftes waar. Ga goed na in hoeverre je hetzelfde denkt over het delen van je financiële en emotionele bankrekening. Rood staan is niet handig.

Maagd

Schuif het oude van je bureau. Het nieuwe komt eraan. Wees niet teleurgesteld als anderen je hun vage kant showen. Heldere antwoorden zijn nog in de maak. Zelfvertrouwen siert je!

Weegschaal

In je werkomgeving kom je luie of onbetrouwbare types tegen. Neem alles met een kruiwagen zout en onderteken niets. Wacht een paar dagen af, wat echt is komt vanzelf naar je toe.

Schorpioen

Misverstandjes kunnen gemakkelijk ontstaan, vooral tussen jou en je partner. Geef beter je grenzen aan. Dat is op den duur net zo goed voor hem/haar als voor jou.

Boogschutter

Wensdenken kleurt je dag als een regenboog. Neem tijd om van die hoge berg af te dalen richting realiteit. Zoek je tribe op voor de juiste vibe. Single? Roze brillen-alert!

Steenbok

Dat lichte, luchtig gevoel is welkom. Stofnesten verdwijnen, donkere wolken lossen op. Vermijd de hokjesgeest. Als nuchter type ontdek je nu het nut van fantasie. Dromen komen uit.

Waterman

Het ligt op het puntje van je tong… dat idee waarmee je geld kunt verdienen. Zet verstand op nul en intuïtie in de turbostand. Discussies verlopen kalm, je plukt samen de vruchten.

Vissen

Vragen van je partner of werkgever kunnen je vluchtneigingen bezorgen. Mijd de neiging om vage beloftes te doen. Zeg gewoon dat je erover moet nadenken. Je vaardigheden zijn in trek.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden