null Beeld

De tarotkaart van 24 december: Schorpioen, leid jezelf vandaag af

De tarotkaart die voor donderdag 24 december is getrokken, is 'Acht van Bekers'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: vertrek uit een vertrouwde omgeving, met een bezwaard gevoel. De toekomst is nog onzeker. Liefde: zelfgekozen afscheid van iemand voor wie men veel voelde, of afscheid van een droombeeld. Op de werkvloer staat de kaart voor stoppen met baan of functie, onzekerheid.

Ram

Het besef dat je niet alles alleen wilt – en kunt – doen dringt zich aan je op vandaag. Zoek samenwerking of een compagnon. Bel in ieder geval met een collega en spar wat. Je zoekt groei.

Stier

Gelijk wil je krijgen vandaag! Werkt iemand je tegen? Dan neem je diegene bijna op je hoorns. Probeer je gedrag met wat afstand te bekijken. Zijn het opspelende hormonen, of zit er meer achter?

Tweelingen

Probeer je iemand voor je te winnen, dan vang je waarschijnlijk bot vandaag. Confrontaties kun je beter vermijden. Druip gewoon af, en probeer het later weer. Off-day!

Kreeft

Waarschijnlijk zoek je vandaag troost en iemands warme armen nodigen uit. Zelfs types waarvoor je normaal je neus ophaalt, voldoen nu al snel. Geniet, maar houd je hoofd erbij.

Leeuw

Jaloezie steekt z’n groene kop op vandaag. Waardeer de mensen om je heen, zonder ze onder je duim te houden. Geloof het of niet, er zijn altijd mensen die knapper & beter zijn dan jij.

Maagd

Vandaag kun jij je gebruikelijke kritiek mooi verpakken in een kerstig papiertje. Zeker weten dat het nu beter aankomt. Geef verdriet tegengas en maak een dankbaarheids-lijstje.

Weegschaal

Goed met anderen overweg kunnen, hangt vandaag af van de mate waarin je tussen de regels door kunt luisteren. Wat zit er achter iemands woorden? Stel vragen en speel erop in.

Schorpioen

Een rotgevoel kan alleen dwars zitten als je erop blijft broeden. Leid jezelf vandaag af en wees dankbaar voor de mensen – en dingen – in je leven. Zie wat er wel is, vergeet wat er niet is.

Boogschutter

Je kunt vandaag ernstig in conflict komen met bazen, of andere gezagsdragers. Zelfbeheersing opbrengen is waarschijnlijk erg moeilijk. Zeg positiefs, of blijf zwijgen.

Steenbok

Botte woorden alert! Is het een manier om je eigen fouten – of verdriet – te verbloemen? Is er iemand in de buurt bij wie je kunt uitrazen? Toon je kwetsbaar en laat je troosten.

Waterman

Ook al heb je je dag niet, jij ziet het licht aan het eind van de tunnel. Zie je in dat ook de ander pijn heeft, dan sta je nog sneller in de zon. Compassie is het codewoord!

Vissen

Irritaties spelen een hoofdrol in jouw drama vandaag. Tenminste, als je het de kop indrukt. Erken je gevoeligheden, dan voorkom je uitbarstingen. Goedmaak-seks is heel bevredigend.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden