null Beeld

De tarotkaart van 24 februari: “Lieve Leeuw, geluk zit in de kleine dingen”

De tarotkaart die voor woensdag 24 februari is getrokken is ‘De Duivel'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: Wat is jouw verslaving? Je donkere kant? Waartoe laat jij je steeds weer verleiden? Deze kaart staat bij iedereen voor iets anders, hij is zeer persoonlijk. De kaart wijst in ieder geval op spelen met vuur. Het is een waarschuwing. Pas op dat je je vingers niet brandt!

Ram

Uit ervaring weet je: gedachten kunnen je gek maken! Vanaf vandaag krijg je steeds meer vat op je hersenspinsels. Daarmee op de aannames die eruit voortkomen. Er valt een last van je af.

Stier

Moet eten altijd lekker zijn? Ga eens na in hoeverre je niet zonder zoet, vet en zout kunt. Je ontdekt een betere manier om je lichaam te voeden. Check foodblogs voor inspiratie.

Tweelingen

Met een ander meepraten betekent ook: van jezelf afpraten. Blijf meer bij jezelf door na te voelen waar je naar verlangt. Is het die arm om je heen, dat luisterende oor? Vraag erom.

Kreeft

Engelachtige gebaren kunnen vandaag ontmaskerd worden. Help je iemand om zelf te kunnen schitteren? Je bent geen Florence Nightingale. Accepteer ook je eigen ego.

Leeuw

Iemand die je voorlaat bij de kassa, die glimlachende passant, dat compliment over je haar. Geluk zit vandaag in kleine dingen. En in reisplannen maken, al kun je die voorlopig nog niet uitvoeren. Iets waarbij je moet afzien, brengt groei.

Maagd

Vertrouwen is mooi, maar zet toch maar je fiets op slot. Neem beloftes die vandaag gemaakt worden met een korreltje zout. Wel een goede dag om je intuïtie aan te scherpen. Wat is waar?

Weegschaal

Stel je oordeel uit. Laat wat een ander doet of laat langs je heen glijden en richt je blik naar binnen. Wat leeft in je, welke kant heeft aandacht nodig? In stilte komen antwoorden.

Schorpioen

Geluk wacht op je, maar het vergt zweetdruppels. Wat kun jij bijzonder goed? Laat het zien, horen, voelen, proeven, ruiken. Je lichaam is de poort naar bevrediging.

Boogschutter

Jouw waarheid is alleen de jouwe. Denk na voordat je die van een ander neersabelt. Botte opmerkingen kunnen vandaag nare situaties veroorzaken. Plak pleisters op je lippen.

Steenbok

Het hoofd is koel, maar is je hart dat ook? Toon je liefde door vaker te glimlachen en anderen aan te moedigen om hun zegje of ding te doen. Je hoort iets dat je nog niet wist.

Waterman

Een voor allen, allen voor een. Mis je het groepsgevoel? Doe mee aan een online evenement, of doe gezelschapsspelletjes met je gezin – plus die ene gast per dag. Houd vol!

Vissen

Heb je je toch vergrepen aan chips, roze geglazuurde cakejes en dropsmiley’s? Vergeef het jezelf. Zet een tranentrekker op en zwelg maar even in je emoties. Morgen weer een dag.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Tekst en voorspelling: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden