De tarotkaart van 21 mei:
De tarotkaart van 21 mei: "Tweelingen, er hangt liefde in de lucht"Beeld Libelle

De tarotkaart van 24 februari: Weegschaal, zie gevoelens niet als lastig, maar als richtingaanwijzers

De tarotkaart die voor 24 februari is getrokken is ‘De Ster’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: hoop en het vinden van de ‘juiste’ weg voor jou. Waar je hart vol van is... Ontmoetingen zijn nu als vruchtbare zaadjes die mooie bloemen kunnen worden. Op het werk maak je volop plannen, die ook uitvoerbaar zijn. Geduld is wel een schone zaak.

Ram

Alles komt en gaat op het juiste moment. Je hoeft niet te duwen, te trekken of te vechten. Dat plan dat je in de ijskast zette, is aan ontdooiing toe. Pitch het bij ‘de juiste’ en dromen worden waar.

Stier

Verjongen: het is er een dag voor. Doe iets waarvan je vroeger al genoot. Of shop voor een frisse look. Dat bezoekje aan de schoonheidsspecialiste en kapper geven je extra sprankels.

Tweelingen

Wat is het verhaal van jouw leven? Speel niet alleen maar bijrollen in andermans film. Jezelf wegcijferen is een vette no-go. Maak liever een VIP van jezelf, je gevoeligheden zijn charmant.

Kreeft

Alles wat voeding nodig heeft, is bij jou in goede handen. Plantjes bloeien op, kinderen groeien als kool en je stimuleert je partner. Groei zelf ook, boek die workshop of cursus.

Leeuw

Stralen doe jij vrijwel dagelijks. Het is nu tijd om de ander de spotlights te gunnen. Aanmoediging werkt uitstekend, jouw schouderklopjes zijn veel waard voor die jongere.

Maagd

Deel je twijfels en kritiek, ook als anderen fronsen. Op lange termijn worden plannen er beter van. Opvallen mag, dus wees de ster op je eigen feestje. Rode lipstick op, licht aan en gaan.

Weegschaal

Zie gevoelens niet als lastig, maar als richtingaanwijzers. Benader ze met je lijf in plaats van met je brein. Waar voel je het kriebelen? Waar ervaar je een trilling? Jij weet waarvoor het staat.

Schorpioen

Zet jezelf op nummer 1, 2 en 3 van je prioriteitenlijstje. Me, myself and I is nu niet egoïstisch, maar nuttig. Jij vindt jezelf opnieuw uit. Je bent sterk omdat je ook zwak bent geweest.

Boogschutter

Laat alles varen waar ‘te’ voor staat. Ook aan jouw energie zit een houdbaarheidsdatum. Zie de lol in van fouten maken. Je wordt met de lach leuker.

Steenbok

Hintjes, veelbetekenende grapjes, knipogen... Jij zet de deur op een kier. Wie trapt hem verder open? Als liefde aanklopt, wees dan helemaal jezelf. Hoe? Ook chagrijn is soms charmant.

Waterman

Jij ziet heel goed waar (bange) gedachten je te veel beperken. Gooi ze van je af en doe iets engs. Grote kans dat jij daardoor niet alleen dichterbij jezelf, maar ook dichterbij die ander komt.

Vissen

Bad hair day? Rotopmerking gemaakt? Hoe erg is het eigenlijk? Biedt excuses aan en begin opnieuw. Letterlijk iets planten - die vijgenboom of broccoli in je moestuin - belooft lekkers voor later.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden