null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 24 juli: “Lieve Steenbok, wees trots op de nieuwe JIJ!”

De tarotkaart die voor zaterdag 24 juli is getrokken is ‘Koning van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: realiteitszin, zekerheid en het streven naar materiële zaken. Je bent doelgericht en zakelijk en neemt tijd voor ontwikkeling. In de liefde is er standvastigheid en trouw. Duurzaam en zinnelijk genot. Werk: je zet ervaring in en hebt een goed instinct voor zakelijke kansen.

Ram

Netwerken, ook al moet dat via het scherm, kan heel vruchtbaar blijken. Een persoonlijke relatie kan een onverwachte draai krijgen. Volg je hart, ook als dat een tijdelijke time-out inhoudt.

Stier

Stel je verwachtingen over anderen bij. Jij bent maar een mens – en de ander is dat ook. Vergeet daarbij dat vleugje humor niet! Schuddebuiken maakt lichaam en geest ‘los’.

Tweelingen

Leg je mobiel vaker weg, het leidt af van het goede gesprek. Kijk liever in elkaars ogen. Drukt iemand je stress-knop in? Het oneens zijn hoeft geen belemmering voor vrede te zijn.

Kreeft

Wat anderen doen en laten of zeggen heeft nu grote impact op je. Himalaya’s maken van zandduintjes is nu jouw valkuil. Laat woelige emoties er vooral uit, maar wel zonder publiek.

Leeuw

De volle maan nodigt jou uit om andersom te denken en doen. Probeer een nieuwe manier, een ander pad of frisse aanpak. Advies van een Waterman kan je nu verder helpen.

Maagd

Geef jezelf het ja-woord als het gaat om verwennerij. Trakteer jezelf op een massage, of een hele avond in de tuin met een goed boek. Tijd voor reflectie maakt inzichten en inspiratie helder.

Weegschaal

Het leven lijkt op een stroomversnelling tijdens het wildwaterkanoën. Ogen dicht, adem inhouden en gaan met die banaan. Je comfortzone is nu even uit beeld.

Schorpioen

Best kans dat je op je tenen getrapt voelt en dat je wacht op excuses. Voel je dat er afstand groeit, probeer het dan liever met een dotje humor en de simpele zin: ‘Hé, het spijt me.’

Boogschutter

Veroorzaakt vakantierust onzekerheid? Misschien ben je een beetje bang voor verandering. Wees ook eerlijk; je voelt je waarschijnlijk vrijer dan ooit tevoren.

Steenbok

De nieuwe JIJ mag opstaan, inclusief alle ervaringen en grijze haren die je de laatste tijd hebt opgedaan. Wees er trots op! Kruip uit je cocon en show die nieuwe vlindervleugels - of hoorns.

Waterman

Met de volle maan in je teken kan dromenland nu een wild land zijn. Ook leuks moet verwerkt worden. Praat, loop of ren je in je slaap? Schrijf je dromen op en ontdek de rode draad.

Vissen

Doe alsof De Baan, De Partner, Het Huis, Het Geld, De Oplossing-Voor-Alles er al is. Voel hoe het voelt. De wet van de aantrekkingskracht werkt! Best kans dat er een bijzonder bericht langs zeilt.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden