null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 24 juni: “Lieve Stier, zoek de confrontatie bij jezélf!”

De tarotkaart die voor donderdag 24 juni is getrokken is ‘Zeven van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Deze tarotkaart staat voor: illusie en de roze bril. Er is valse hoop, men houdt zichzelf voor de gek. Hoge verwachtingen leiden tot teleurstelling. In de liefde staat het voor de roes van verliefdheid. De kaart is een waarschuwing: ‘wees nuchter’. Werk: schijntransacties en onzuivere praktijken.

Ram

De volle maan doet kwartjes vallen. Je zet gedachten om in daden en weet opeens hoe je je werk- en privé beter op elkaar kunt afstemmen. Ambitieus ben je ook, je maakt een gezonde indruk.

Stier

Verschil van mening met iemand die je hoog hebt zitten, raakt je nu dieper dan gewoonlijk. Zoek de confrontatie met jezélf. Ontdek je waar je eigen trigger zit, dan geeft dat een krachtig gevoel.

Tweelingen

Onbewuste machtsspelletjes, afhankelijkheid, steun geven en ontvangen. Grote kans dat je in het volle maanlicht relationele aha-ervaringen hebt. Meer je eigen leven leiden brengt geluk.

Kreeft

Gevoelens die in de snooze-stand stonden, worden klaarwakker. Wat voel je precies voor iemand? En welke consequenties heeft dat? Je dag loopt lekker als je zelfbewust de leiding neemt.

Leeuw

Die ene grote frustratie popt als een duvel uit een doosje. Heeft het met een gezondere lifestyle te maken, dan verander je nu je routines ten beste. Prioriteiten stellen helpt.

Maagd

Best kans dat je iemand je liefde bekent, of dat je juist toegeeft dat er niet veel (meer) in die relatie of vriendschap zit. In ieder geval geldt: maak je geluk niet afhankelijk van de ander.

Weegschaal

Onenigheid in de gezins- of familiesfeer? Over-stretch die diplomatieke spieren niet, ook jij wilt jezelf kunnen zijn. Pas jezelf niet te veel aan, neem een persoonlijke time out.

Schorpioen

Je wilt graag begrepen worden, maar realiseer je dat we elkaar nooit voor 100% snappen. Voor betere communicatie neem je een shotje LSD: luisteren, samenvatten, doorvragen.

Boogschutter

Romantische gestes komen beter over als je open vragen stelt. Maak er geen grote verhalen van, houd het kort en bondig. Gevoelens krijgen dan meer ruimte, geniet van buikkriebels!

Steenbok

Met de volle maan in je teken voel jij je krachtig en machtig. Hoewel… de liefde maakt ook onzekerheden los. Heb je iets (of iemand) onder het tapijt geveegd? Stofnest zoekt stofzuiger!

Waterman

Doorrennen en doorstressen? Dat stille stemmetje in je weet beter. Rust uit. Vooral als je veel anderen hebt geholpen de laatste tijd, ben jij aan de beurt. Begin aan die stapel boeken.

Vissen

Maak tijd voor vrienden, is wat de volle maan in combi met deze kaart je meegeeft. Zie je iemand te rooskleurig, dan vallen de schellen nu van je ogen. Tja, we zijn allemaal maar mens.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden