null Beeld

De tarotkaart van 24 maart: “Lieve Ram, ga even in de pauze-stand”

De tarotkaart die voor woensdag 24 maart is getrokken is ‘Vier van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: gedwongen rust, niet verder kunnen. Mogelijk voelt men zich ziek of uitgeblust. Men wil wel, maar kan niet. Liefde: gevoelens staan op ‘pauze’, men wil opgeven of even afstand. Werk: alles staat stil, een uitzichtloos gevoel. Men moet op krachten komen door afstand te nemen.

Ram

Heb je wat veel hooi op je vork? Of krijg je veel tegengas van je partner, of chef? Even op de pauze-stand en zeggen dat je ergens over na moet denken is nu echt de betere strategie.

Stier

Technisch is het dan wel lente, maar misschien voel jij meer voor een langer winterslaapje? Maak van de nood een deugd en begin in bed aan die stapel boeken. Thee en koekjes erbij: klaar!

Tweelingen

Zelfs als je nog niet los kunt bij je favoriete yoga- of boksles, is het vandaag goed om fysiek actief te zijn. Vooral balansoefeningen zoals de Boom of de Krijger geven innerlijke rust.

Kreeft

Dat er na een dip een up volgt, weet jij als geen ander. Gebruik de dag zoveel mogelijk om op te laden. Is vooral je emotionele batterij leeg? Praat dan met iemand die je wat veren in je kroon steekt.

Leeuw

Verandering van omgeving doet wonderen voor je gemoedsrust. Skate, fiets, jog of wandel eens een andere route of praat met een vreemde. Fleur je bureau op met een kleurrijke bos bloemen.

Maagd

Heb je hart op de tong in dat gesprek met je geliefde. Dan merk je dat je (nog) veel meer gemeen hebt dan je al dacht. Denken en praten over je grootste doel opent nieuwe wegen.

Weegschaal

Overvalt dat ‘geen zin’-gevoel je bij het zien van je partner? Vertel iets over jezelf dat hij/zij nog niet over je wist, en stel hem/haar dezelfde vraag. Verrassingen niet uitgesloten!

Schorpioen

Laat vandaag zien uit welk hout je gesneden bent en help iemand die het moeilijk heeft. Stel niet te veel vragen, jouw stille aanwezigheid en luisterend oor helpen nu het beste.

Boogschutter

Voldoet je partner nog aan je eisenlijstje? Of kun je dat beter opzij leggen en genieten van de persoonlijke eigenaardigheden? Leuke vraag aan elkaar: waarop ben je ooit gevallen?

Steenbok

Alleen maar een beetje watertrappelen doet je vandaag goed. Eet, drink, werk, slaap: repeat. Merk je dat je energie krijgt van alleen maar uit het raam staren? Doe het gerust.

Waterman

Schaam je je weleens voor je lichaam? Of heb je dat vroeger gedaan? Merk op dat je dit achter je hebt gelaten en je vrijer beweegt; je trekt nu de mensen aan die bij je passen – en bij je horen.

Vissen

Gevoeligheden komen op, en gaan weer. Als eb en vloed bewegen ze in je, en het is aan jou om ermee om te gaan. Luisteren naar een geleide meditatie of naar mooie (tekstloze) muziek helpt.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle 12 de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden