De tarotkaart van 30 april:
De tarotkaart van 30 april: "Weegschaal, kom voor jezelf op als je meer vrijheid zoekt"Beeld Libelle

De tarotkaart van 25 februari: Kreeft, je verleden is slechts een verhaal dat je jezelf vertelt

De tarotkaart die voor 25 februari is getrokken is ‘Vijf van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: iets dierbaars is stuk of verloren gegaan. Het is evengoed een kaart van hoop, want er is troost in de omgeving. In de liefde staat deze kaart voor teleurstelling en verlies. Je kijkt wel naar je eigen aandeel daarin. Carrière: mislukking en afwijzing, je bent aan een mooi weekend toe!

Ram

Jij gebruikt het verleden als springplank, niet als hangmat. Blijf echter niet te veel op de punt wippen, maar duik in het diepe. Gaat het om hartzaken? Zeg niets, laat je lijf spreken.

Stier

Pijn en tranen maken je sterk, een gebroken hart maakt wijs. Laat wrok varen en leer van fouten. Bedank het verleden, het brengt een betere toekomst. Steek een kaarsje aan. Het komt goed.

Tweelingen

Verdriet? Zie het als een brug tussen wat was en wat gaat komen. Je moet er overheen voor dat nieuwe begin. Praat zorgen van je af, maar maak niemand verwijten. Ook jezelf niet.

Kreeft

Je verleden is slechts een verhaal dat je jezelf vertelt. Leg het accent op dingen die goed gaan. Zoek iemand op met grote oren en een kleine mond. Luisterende oren helpen emoties op een rij zetten.

Leeuw

Zwelgen in verdriet maakt je slecht gezelschap. Laat doodlopende weggetjes links liggen en richt je op kansen. Je ziet wat je wilt zien. Als geliefde kun je heel invoelend zijn. Jij begrijpt pijn.

Maagd

Moe of alleen aan weekend toe? De rek lijkt eruit en je doet er goed aan om te rusten. Spreek af met een goede vriend(in), huil uit en laat je opbeuren. Haal een bloemetje voor jezelf.

Weegschaal

Opgekropt verdriet? Zet een tranentrekker op en installeer je op de bank met chocola. Klaar? Trek je mondhoeken omhoog. Lachen is een simpele manier om je beter te voelen.

Schorpioen

Waar het verleden je heeft gebracht, staat misschien vast, maar hoe je verder reist, bepaal je zelf. Houd dit voor ogen en weet dat falen niet fataal is. Jij bent taaier dan je denkt.

Boogschutter

Als er iemand is die licht ziet aan het eind van de tunnel, ben jij het wel. Best kans dat je jezelf opbeurt terwijl je iemand anders door iets lastigs heen helpt. Gedeelde smart is halve smart.

Steenbok

Verdriet is een verwerkwoord. Die spreuk zou zomaar jouw motto kunnen zijn vandaag. Laat je niet leiden door rode vlaggen, richt je op die met de zwart-witte blokken. Dan finish je fast.

Waterman

Van binnen huilen terwijl je lacht naar de wereld? Opgepot verdriet werkt als een bom. Je lontje brandt, wanneer ontplof je? Uit je bij iemand die je vertrouwt en zoek een uitlaatklep.

Vissen

De vraag is niet of je weleens down bent geweest. De vraag is of je ook weer opstaat! Pak jezelf bij je nekvel (of vinnen) en fake it ’till you make it! Openheid maakt verwerken gemakkelijker.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden