null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 25 juli: “Lieve Ram, toon lef in de liefde en maak keuzes”

De tarotkaart die voor zondag 25 juli is getrokken is ‘Zeven van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: langzame groei. Er is gezaaid, nu is het even afwachten wat op komt. De kracht zit hem in het kunnen wachten. Liefde: niets overhaasten of forceren. Ontwikkelingen moeten zich rustig ontvouwen. Werk: je leert, maar er kriebelt onrust. Geduld opbrengen is positief.

Ram

Langzaam aan doen komt in jouw woordenboek niet voor. Doe het nu maar wel, ook al brengt het een onzeker gevoel mee. Toon in de liefde wel lef en maak keuzes. Het is nu alles of niets.

Stier

Alsof je in een warm bad ligt! Je hoeft niet veel te doen voor sweet, soft & lazy, alles is binnen handbereik. Grijp nu je kans en flirt een beetje. Ook als je niet single bent, doet het je relatie goed.

Tweelingen

Rust kan vandaag onrust veroorzaken. Onvervulde wensen en verwachtingen? Stel ze bij, daarmee accepteer je anderen ook zoals ze zijn. Doe samen klusjes en de avond blijkt gezellig.

Kreeft

Raak je prikkelbaar in contact met je dierbare(n)? En is dat een terugkerend patroon? Let er de komende tijd extra op. Misschien is het tijd om iemand minder vaak te zien of spreken.

Leeuw

Moe? Geen zin? Grote kans dat je je agenda moet checken om iets te schrappen. Waar heb je helemaal geen zin in? En wat geeft juist extra energie? Richt je op langzaam en op leuks.

Maagd

Zit je in een ongemakkelijke spagaat? Misschien houd je nog te veel vast aan een oude manier van doen. Van gedachten veranderen is oké. Erkennen dat het oude niet meer bij je past, ook.

Weegschaal

Krijg je kritiek op besluiteloosheid? Verklaar aarzelingen over linksom, rechtsom of rechtdoor liever als het verkennen van mogelijkheden. Dan is het avontuur altijd in zicht.

Schorpioen

Je krijgt een uitnodiging: wees vriendelijk. Zijn er conflicten met je geliefde(n), probeer je hoofd koel te houden. Vermijd welles-nietes discussies en weet dat het niemands schuld is.

Boogschutter

Een kruispunt kan er mistig uitzien. Waarheen, waarvoor? Haast je niet. Voel je druk om wel beslissingen te nemen? Check dan of die uit jouzelf opborrelen of uit andermans onrust.

Steenbok

Vlinderig gedrag misstaat je niet. Maak er ruimte voor in je agenda en schrap wat vaste klussen, vaste contracten of vaste plannen. Flexibel zijn brengt nu alle tinten van de regenboog.

Waterman

Laat je nu niet uitdagen, het kan je gebroken botten of een geknakt ego opleveren. Wie kaatst kan de bal verwachten. Kijk in de spiegel en check wat je zelf anders kunt doen.

Vissen

Gezinsgedoe, heibel op kantoor of in groepjes kunnen je balans verstoren. Wees de volwassene en kies voor diplomatie. Praat met gelijkgestemden: herkenning en erkenning geeft rust.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden