null Beeld

De tarotkaart van 25 maart: die droombaan komt eraan, Tweelingen

De tarotkaart die voor donderdag 25 maart is getrokken, is ‘Tien van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: einde. Afscheid. Het grote loslaten. Het gaat niet alleen over de dood, maar kan ook over vervelende situaties of slechte gewoontes gaan. Er is uiteindelijk opluchting. Op het gebied van liefde: een relatie komt ten einde op verstandelijke basis. Werk: ontslag nemen en zich opnieuw moeten oriënteren.

Ram

Zelfbeheersing is cruciaal vandaag, zowel in daden als in woorden. Maak er desnoods innerlijk een wedstrijd van en geef jezelf iets leuks cadeau als je wilskracht en/of geduld hebt getoond.

Stier

Grote kans dat jij een gevoel van opluchting ervaart. Hoe je merkt dat je iets hebt verwerkt? Je kunt er zonder veel emotie over praten, maar doet dat niet meer vaak. En je hebt ervan geleerd!

Tweelingen

Stof je cv af en mail het met een leuke voetnoot naar je favoriete bedrijf. Werk ook je profiel bij op LinkedIn en Zoom met die collega die je bewondert. Die droombaan komt!

Kreeft

Maak van je hart geen moordkuil, maar uit je! Vandaag weet je zonder omhaal te verwoorden hoe je het graag hebben wilt. Laat je ook ‘hogerop’ horen, dan werkt dat voordelig voor de groep.

Leeuw

Anderen kunnen je vandaag geen advies geven. Iets bij het oude laten is geen optie, er moet iets veranderen. Iets vol overgave doen waarvoor je bang bent, haalt je uit de negatieve spiraal.

Maagd

Opscheppen zit niet in je aard, maar wijs anderen vandaag wel fijntjes op al dat werk dat je de laatste tijd hebt verzet. Je bent niet vanzelfsprekend, dus eis je trofee ook op.

Weegschaal

Pas tijdens relationele ruzies op dat je niet over je eigen grenzen stapt – of laat stappen. ‘Ho’ is het enige juiste antwoord bij voorstellen die je maag in de knoop leggen.

Schorpioen

Moedigen jij en je partner elkaar aan en halen jullie het beste uit elkaar? Nee? Check dan eens manieren om meer te beleven samen. Vooral iets spannends smeedt een hechtere band.

Boogschutter

Een einde aan iets breien betekent ook aan iets nieuws beginnen. Dringt dat goed tot je door, dan kun je niet anders dan vrolijk zijn vandaag. Stel dat je alles kunt doen, wat zou dat zijn?

Steenbok

Als je opmerkt hoeveel invloed de ‘buitenwereld’ op je gedrag heeft, dan kun je het beter reguleren. Zet vandaag eens alles uit wat uit kan en voel hoeveel opluchting niets moeten geeft.

Waterman

De kaart van vandaag raakt je misschien niet persoonlijk, maar iemand in je omgeving kan je sterke schouder nu gebruiken. Zie degene niet als ‘zwak’, maar juist als sterk.

Vissen

Van streek? Wat een ander ook zegt of doet, weet dat diegene alleen je spiegel is. Neem tijd om te ontladen. Wees boos als je je boos voelt, verdrietig als je je verdrietig voelt. Alles mag er zijn.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden