null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 26 augustus: “Wat je onder het tapijt veegde komt nu tevoorschijn, Tweelingen”

De tarotkaart die voor donderdag 26 augustus is getrokken is ‘Koningin van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: een moederlijke, nette instelling, je wilt het dierbaren naar de zin maken. Huis en haard zijn heilig. Liefde: huwelijk en zintuiglijk genot. Voelt het fijn? Ruikt het lekker, klinkt en smaakt het goed? Trouw en intimiteit zorgen voor levensvreugde. Werk: je bent creatief, ijverig en geduldig.

Ram

Dat snufje onzekerheid geeft je maaltijd een kwetsbare smaak. Vies? Niet als je de uitdaging aangaat en onderzoekt waarom je je wankelig voelt. Hint: het wordt eerst erger, dan véél beter.

Stier

Voel je je niet gewaardeerd? Of geeft je partner je niet wat je graag wilt? Feliciteer jezelf met die frustraties. Het maakt de weg vrij om je op je eigen ontwikkeling te richten. Geniet van jezelf!

Tweelingen

Dat wat je onder het tapijt veegde? Het komt nu tevoorschijn. Je wilt zo graag lief, leuk, aardig en gezellig. Accepteer maar dat dat niet altijd zo is. Viezigheid is viezigheid. Wen eraan!

Kreeft

Er relationeel doorheen zitten heeft een voordeel. Het kan vanaf nu alleen maar beter gaan. Iets wat je in het verleden niet kon zien, wordt nu helder. Zie het als een positief keerpunt.

Leeuw

Let op de neiging om dingen te zeggen die je niet meent. Breng je te veel tijd in je hoofd door, dan mis je subtiele hints. Kortwiek jezelf een beetje op sociaal vlak. Zakelijk scoor je nu veel beter.

Maagd

Op wat kleine akkefietjes na weet jij exact wat je wilt. Een kwestie over geld krijgt nu handen en voeten. Je kunt ermee door en zet alles zwart op wit. Thuis geef en krijg je nuttige feedback.

Weegschaal

Koester je geliefde(n) met lieve woorden, ze maken het verschil. Afstand doen van mentale verslavingen zoals te veel op je telefoon kijken, gaat vandaag gemakkelijk. Houd vol!

Schorpioen

Leg je eigenwaarde niet in andermans handen. Zie het als een missie om jezelf volledig te accepteren. Geniet van je lijf en de manier waarop je in het leven staat. Jij bent je heerlijke jij!

Boogschutter

Iets wat je niet meer nodig hebt, gaat de prullenbak in. Been there, done that, got the T-shirt. Je omgeving hoort je luid en duidelijk. Goed voorbeeld doet volgen.

Steenbok

Beetje lui? De mist in je hoofd trekt sneller op als je simpele klusjes doet. Een voor een. Met je volle aandacht. Ga volgens hetzelfde recept te werk met vrijen. Het voelt tenenkrullend goed!

Waterman

Je ziet vandaag wat die pijnlijke ervaring je voor moois heeft gebracht. Thuis is de beste plek om er eens lekker over te filosoferen. Nodig die vriend(in) uit om er live over te vertellen.

Vissen

Gemotiveerd ga je aan de slag met iets dat je leven veraangenaamt, versimpelt of verrijkt. Die creatieve workshop of dat coachingtraject? Thuis geniet je van lekkers: jouw mens of iets eetbaars.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden