null Beeld

De tarotkaart van 26 december: Kreeft, vermijd de woorden ‘altijd’ en ‘nooit’

De tarotkaart die voor zaterdag 26 december is getrokken, is 'Schildknaap van Zwaarden'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: kritiek waarvan men niet blij wordt, maar wel van kan leren. Helderheid; de lucht kan worden geklaard. Liefde: de ander maakt verwijten die wel veel inzicht geven tot verandering. In werksituaties: conflicten met bazen of collega’s. Er volgt opheldering en/of verandering.

Ram

Een relatie maakt jou deze dagen heel gelukkig. Komen er kritische opmerkingen in je op, check dan eerst: is het nodig om ze ook te zeggen? Bedenk liever eerst wat je ermee wilt bereiken.

Stier

Momenten van bezinning kunnen je vandaag overvallen. Wat is de rode draad in jouw leven? Wat wil je anders doen in het komende jaar? Je gedachten van nu zijn de vruchten van morgen.

Tweelingen

Je weet heel goed wat je wilt, alleen ben je nogal wispelturig in wát (of wie) je precies wilt. Boos worden op jezelf helpt niet. Een consistent plan van aanpak wel. Houd je eraan!

Kreeft

Wat er in je zit, straal je uit vandaag: blij! Omdat je sfeer en emoties bij anderen zo goed aanvoelt, kun je dierbaren ook gemakkelijk kwetsen. Vermijd de woorden ‘altijd’ en ‘nooit’.

Leeuw

Je partner kan waarschijnlijk wel wat steun gebruiken vandaag. Geef gul aandacht, maar pas op dat je niet op alle slakken zout legt. Zie kleinigheidjes door de vingers en complimenteer.

Maagd

Jij wordt vandaag zeker niet over het hoofd gezien. Laat voorbereidingen treffen en alles regelen maar aan jou over. Waardering volgt, maar op een andere manier dan jij verwacht.

Weegschaal

Is je partner (toch) niet je ideaal? Best kans dat je vandaag een dikke knoop doorhakt. Ook een goede tijd om je te bezinnen op een carrièreswitch. Google de mogelijkheden.

Schorpioen

In hoeverre zijn je vrienden ook echt je vrienden? Wie is er voor je in goede, maar ook in slechte tijden? Voedt alleen de mensen met wie je beide kunt beleven.

Boogschutter

Heb je (klein)kinderen, dan draait vandaag alles om plezier met hen. Je vergeet alles om je heen. Grote kans ook dat je terugdenkt aan je eigen jeugd. En dat maakt sentimenteel.

Steenbok

Je plukt rozenblaadjes: hij houdt van me, hij houdt niet van me… Als je echt wilt weten wat iemand voor je voelt, stel je dan kwetsbaar op en vraag het. Nee heb je. Ja kun je krijgen.

Waterman

Zat je de laatste tijd wat te broeden op allerlei plannen? Je bent nu klaar om jouw eitjes uit te laten komen. Zorg er wel voor dat je het geheim van de smid niet verklapt.

Vissen

Nieuwe vrienden dienen zich aan, maar met oude heb je waarschijnlijk nog wat uit te praten. Laat strikjes en belletjes weg en praat vanuit je hart in plaats van met je verstand.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden