null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 26 februari: Stier, soms win je, soms leer je

De tarotkaart die voor 26 februari is getrokken is ‘Gerechtigheid’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: karma! Bijt het in de kont, of staat het aan je kant? Je denkt grondig na over je oordeel. Eerlijkheid wordt beloond, als je naar de feiten kijkt en niet naar het persoonlijke. In de liefde geldt: men is fair en relaties zijn evenwichtig. Op het werk doe je zaken eerlijk en oprecht.

Ram

Trekken aan een deur, terwijl er duwen op staat? Lach om jezelf, dan gaat incasseren beter. Goed kunnen verliezen is veel lastiger dan juichen als je wint. Oefen met beide, geef jezelf een pluim.

Stier

Soms win je, soms leer je. Schrap de woorden verliezen en rancune uit je woordenboek. Als tegengas geven niet helpt, lik dan je wonden. Door je even terug te trekken uit strijd laad je op voor later.

Tweelingen

Iets gezegd of gedaan wat een ander pijn heeft gedaan? De kans om recht te zetten wat krom is, ligt er. Geef uitleg en laat de schuldvraag zitten. De gulden middenweg brengt vrede.

Kreeft

Wat voor jou eerlijk lijkt, is dat voor een ander niet. Omgaan met meningsverschillen is nu gemakkelijker. Je kunt je goed in de ander inleven. Zorg wel dat ook jouw kant wordt gehoord.

Leeuw

Jouw wil is thuis wet, maar is dat daarbuiten ook zo? Je hebt nu de neiging om voor je trots te vechten. Trek je klauwen nu liever in. Geef toe en je scoort punten die je later kunt inzetten.

Maagd

Kom op voor je rechten, maar laat kleinigheidjes gaan. Meestal zijn ze je inspanningen niet waard. Je komt (nog) beter in balans als je geen scores bijhoudt. Dan leef je nog lang en gelukkig.

Weegschaal

Zet je mening kracht bij en kom met goede argumenten. Het gaat nu om geven en ontvangen. Met jouw diplomatische vaardigheden weet je te overtuigen. Vier ieders succes!

Schorpioen

Geheimen bewaren kun jij als geen ander. Die houding komt je van pas. Weerhoud jezelf ook van steken onder water; zet mensen niet onder druk. Katten in het nauw maken rare sprongen.

Boogschutter

Wil je gelijk of geluk? Voel je je benadeeld, weet dat het iedereen wel eens overkomt. Haal je schouders op en adem lekker door. In de liefde gaat het lekker. Bespaar water, douche samen.

Steenbok

Sla jezelf niet om de oren met gemaakte ‘fouten’. Ze zijn het bewijs dat je het hebt geprobeerd. Verwen je geliefde vandaag met een knuffel. Dat warme gevoel werkt aanstekelijk.

Waterman

Het verschil tussen winnen en verliezen is vaak… niet opgeven. Geef je ideeën handen en voeten en wees niet bang voor missers. Dat lastige paadje leidt je nu naar het mooiste uitzicht.

Vissen

Als je niet meer bang bent om iets of iemand te verliezen, sta je op winst. Kijk waar angst je de mond snoert. In de liefde wordt een ‘o jee’ een ‘oké’ als je open staat voor alles wat ‘anders’ is.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden