null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 26 juli: “Maagd, kennis is macht, maar die omzetten in daden is kracht”

De tarotkaart die voor maandag 26 juli is getrokken is ‘Ridder van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: een romantische sfeer, vrede en/of een goed humeur. Je bent in harmonie met jezelf en met de ander. Liefde: verliefdheid en vreugde. Verzoening na strijd, je hebt gevoelsmatig aan een half woord genoeg. Werk: een prettige, luchtige werksfeer en alles verloopt gladjes.

Ram

Je wilt niets zeggen wat de stemming verstoort. Geniet van de vriendelijke sfeer, geef wel je grenzen aan. Dat kan ook op een leuke manier. Met een lach en een grapje komt je boodschap goed aan.

Stier

Meer verdienen? Vraag erom! Het is een prima dag voor onderhandelingen, want je hebt ergens punten gescoord. Bereid je goed voor en benoem je pluspunten. Je geliefde(n) staan achter je.

Tweelingen

Ontspannen openheid is de weg naar succes. Of je nu een geliefde hebt of niet, je legt het er niet te dik bovenop. Dat maakt de weg vrij voor een leuke nieuwe vriendschap.

Kreeft

Heb je hem/haar gemist dit weekend? Die vriendschap kan uitgroeien tot meer. Denk na waarom iemand in je leven is. Je bent niet toevallig samen. Samen aan een doel werken heeft effect.

Leeuw

Verdoe je tijd vandaag niet met te veel oppervlakkig gepraat. Je kunt nu echt tot de kern doordringen en weet iets met hart en ziel te ‘verkopen’. Vakantie: samen ondernemen is het motto.

Maagd

Kennis is macht, maar die omzetten in daden is kracht. Onderzoek de mogelijkheden om je dromen waar te maken. Welke stappen zijn nodig? Je hebt er vandaag de mentale energie voor.

Weegschaal

Een mooie dag om gevoeligheden te bespreken. Ga wel eerst na of andermans pet er ook naar staat. En bedenk wel: wie kaatst, kan de bal verwachten. Je gevoeligheden zijn leerpunten.

Schorpioen

Raakt iets of iemand je? Leg de schuldvraag naast je neer. Trek je terug in jezelf en ga na welke wonden nog geheeld moeten worden. Het is een mooie dag om bevriend te raken met jezelf.

Boogschutter

Heeft de volle maan van gisteren je onrustig of juist rustig gemaakt? Grote kans op het eerste. Let op dat je geen contact maakt door mensen uit te dagen. Zoek buiten afleiding.

Steenbok

Zeggen wat je denkt en voelt: je scoort er nu hoge punten mee. Zeker als je op zoek bent naar een geliefde. De eerste stap zetten loont, ook op het werk. Je komt heel levenslustig over.

Waterman

Een romantische sfeer is ook een mistige sfeer. Dingen zijn vandaag niet wat ze lijken. Jaloezie kan je zomaar overvallen. Sla er geen acht op en bedenk: voor echte liefde is lef nodig.

Vissen

Ga op zoek naar de reden waarom je verliefd werd op je partner. Kon je tegen hem/haar opkijken? Mooi! Tel daarbij al jouw pluspunten op en tel al je zegeningen. Ook klein is fijn!

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden