null Beeld

De tarotkaart van 26 maart: “Schaam je niet om nee te zeggen, Maagd”

De tarotkaart die voor vrijdag 26 maart is getrokken, is ‘Negen van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: koppig verzet tegen een situatie die oud zeer triggert, men schiet in de verdediging. Het staat ook wel voor het verleden afsluiten. Liefde: er is angst om gekwetst te worden, men is voorzichtig en bang om open te zijn. Werk: verzet tegen vernieuwing door slechte ervaringen.

Ram

Met de open-up in het vooruitzicht heb je waarschijnlijk een hele waslijst aan activiteiten. Pak goed bedoelde adviezen op, vooral van iemand die komt met daden in plaats van woorden

Stier

Kun je vandaag lachen om je eigen gebruiksaanwijzing en eigenaardigheden? Dat valt enorm goed bij je omgeving, je krijgt respect. Single? Houd je oren, ogen en hart nu wijd open.

Tweelingen

Komt niet alles uit de verf zoals je het had bedoeld? Opmerkingen over iemand heeft een boemerangeffect: je krijgt ze keihard terug. Doorademen en stilletjes je wonden likken is verstandig.

Kreeft

Check in bij Hôtel de la Mer, ook al staat het in Zandvoort. De plaatjes in je hoofd worden levendiger als je ze zelf voedt met moois. Geldt ook voor relaties, maar open jezelf stapsgewijs.

Leeuw

Die mix van zelfbewust en hartelijkheid redt je vandaag uit een lastig gesprek. Je zit niet om een verhelderende quote verlegen. Plan afspraken niet te krap, haast vergroot kans op missers.

Maagd

Energieslurpers – zowel mensen als werkzaamheden – krijgen geen kans als je duidelijk grenzen aangeeft. Vandaag gaat dat prima, en schaam je niet voor die frons als je ‘nee’ zegt.

Weegschaal

Eerdere verzoeningspogingen mislukt? Vandaag heb je wel succes. Je krijgt zelfs de kans om een nieuwe twist toe te voegen aan de relatie die je aan het gapen maakte.

Schorpioen

Leg ‘toevallige’ ontmoetingen vandaag onder een microscoop. Wat vertellen ze over die belangrijke beslissing die je steeds uitstelt? Moed is vandaag een moetje.

Boogschutter

Uitzicht geeft inzicht. Neem deze wijsheid vandaag mee naar het hoogste punt dat je in je omgeving kunt vinden. Best kans dat je een nieuw avontuur aan de horizon spot.

Steenbok

Verschuil je bij (nieuwe) klanten niet achter vaktaal. Je persoonlijkheid en expertise komt beter naar voren in Jip & Janneke-taal. Durf je privéleven met hoofdletters te schrijven.

Waterman

Charmes in de strijd gooien gaat nu prima, mits je ook serieuze noten kraakt. Op relatievlak mag je jezelf meer laten zien. Andermans input doet je talenten nog meer schitteren.

Vissen

De hulp die je wilt, is misschien niet de hulp die je nodig hebt. Denk niet in mitsen en maren, maar druk gewoon je innerlijke startknop in en ga ervoor. Eng? Lach erom en bibbers vliegen weg.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden