De tarotkaart Beeld Libelle
De tarotkaartBeeld Libelle

De tarotkaart van 27 december: Maagd, jouw kinky kant komt boven, geniet ervan!

De tarotkaart voor 27 december is ‘Koning van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: ‘Geen woorden, maar daden!’, roept deze Koning. Je wil iets dat mistig is graag ophelderen. Geduld is daarbij een schone zaak, je hebt een lange adem nodig. Bij zaken van het hart draait het bij deze leider om trouw en zinnelijk genot. Op het werk geldt: je ziet kansen en grijpt ze.

Ram

Je wilskracht komt je goed van pas. Maak er geen misbruik van, maar gebruik het om anderen enthousiast te maken. Hint: veren werken goed om mee te kietelen. En om te complimenteren.

Stier

Begrijp je jezelf, dan begrijp je anderen. Gebruik je verstand slechts als butler. Die cursus Reiki kun je zelfs solo starten. Woorden zijn overbodig. Ogen dicht. Hand op je navel. Voelen maar!

Tweelingen

Spelen staat voorop, jij bent de mastermind bij online Wordfeud’en en Houseparty’en. Laat deze apps ook een paar uur met rust. Ga erop uit, bid, lach, dans - of heb lol tussen de lakens.

Kreeft

Je weet wat belangrijk voor je is. Laat je leiden door je verlangen om het hoe en waarom te doorgronden. Prima dag ook om dat goede gesprek met je geliefde(n) te voeren. Jouw boodschap komt over.

Leeuw

Pak die kans en maak een goede eerste indruk. Laat daarbij dat stoere masker achterwege. Mét kom je misschien over als een leeuw. Maar men herkent heus dat speelse kitten in jou.

Maagd

Horizontale pauzes thuis kunnen leiden tot tenenkrullende acties. Daarna wijntje erbij en bijpraten. Wat wist je nog niet over hem/haar? Jouw kinky kant komt boven, geniet ervan!

Weegschaal

Ongemakkelijke mensen op je pad? Bestudeer ze, en check welke trekjes jij herkent. Tolerant en toegankelijk blijven, dat is jouw succes duo voor vandaag. Zowel thuis als op het werk.

Schorpioen

Jij weet dat de winst van morgen vandaag gemaakt wordt. Prima dag om jezelf te presenteren. Thuis geldt: leer te waarderen wat je hebt, voordat de tijd je doet beseffen wat je had.

Boogschutter

Doe iets waarvoor je je te oud voelt. Schommelen, rolschaatsen, je lief in de billen knijpen. En check die energie! Nieuwsgierigheid is je maatje. Ontmoetingen zijn onvoorspelbaar spannend.

Steenbok

Jouw sterke wil vertaalt zich in klinkende munten. Wees op het werk zacht op de persoon en hard op inhoud. Gebruik daarbij de kracht van verrassing. Versier je boodschap met leuke lintjes.

Waterman

Zie de voordelen van lockdowns en keer naar binnen. Wat is je hartgrondige streven en hoe breng je het in de wereld? Ideeën die je vandaag opdoet, kunnen je leven op z’n kop zetten.

Vissen

De beste manier om chaos te veroorzaken, is alles te willen regelen. Jij weet dit als geen ander, dus geef het goede voorbeeld en relax to the max. Praat niet te veel, laat anderen ventileren.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden