Tarotkaart 13 april Beeld Libelle
Tarotkaart 13 aprilBeeld Libelle

De tarotkaart van 27 februari: Maagd, je mag genieten van dat groeiende zelfvertrouwen

De tarotkaart die voor 27 februari is getrokken is ‘Schildknaap van bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Liefdevolle gebaren, bijzondere situaties, dat gevoel van dankbaarheid: deze schildknaap raakt je hart. In contact met anderen geef en ontvang je steun en waardering. De liefde kan vonken, misschien is er zelfs een aanzoek. Op het werk is er erkenning.

Ram

Gevoelens voor iemand zijn in de groei. Raak je erdoor in verwarring? Niet nodig, de kans is groot dat die ander hetzelfde meemaakt. Toon je liefde en draag de lach die de ander je gaf.

Stier

Voel vandaag de lente. Zoek iemand op die je graag mag, herontdek de vriendschap. Best kans dat er méér uit groeit. Begrijp je iemands reactie niet? Vragen stellen wordt gewaardeerd, je leert.

Tweelingen

Pak dat Monopoly-spel of je Xbox erbij, jij geniet van spelletjes vandaag. Speel echter niet met andermans gevoelens. Houd praatjes voor je. Wie met jou roddelt, praat ook over jou.

Kreeft

Verklaart iemand je de liefde? Je reageert als een krokusje dat heel voorzichtig zijn kopje boven de aarde uitsteekt. Bestel een portie moed en verorber samen dat liefdesgerecht.

Leeuw

Geef je, om iets terug te ontvangen? Of geef je omdat je simpelweg geniet van andermans verbaasde lach? Wees je bewust van het verschil en je groeit. Creatief zijn oogst nu groot applaus.

Maagd

Hoe reageer jij op de woorden: ‘Wat zie je er goed uit!’ Met verbazing? Ongeloof? Neem complimenten aan met gratie. Je mag genieten van dat groeiende zelfvertrouwen. Je krijgt het gratis.

Weegschaal

Niks naïef en oppervlakkig, jij hebt bedrog of oneerlijkheid heel goed in de smiezen. Je kunt iemand helpen om iets helder te zien. Praat in plaatjes, dan komt het nog beter over.

Schorpioen

Yoga, meditatie, schilderkunst, fotografie - creatieve oefeningen komen nu goed uit de verf. Je maakt vorderingen en dat valt op. Vandaag zie je alleen het goede in alles en iedereen.

Boogschutter

Ontdek je verlangens. Waarvan gaat je hart sneller slaan? Laat je het bij die duik in documentaires, of ga je live voor een tropische zee? Vonken veranderen in laaiende vuurtjes.

Steenbok

Andermans kleine gebaren zeggen je: het is liefde. Tijd om je koele en kalme houding in te ruilen. Toon je kwetsbaar en je hebt die voorraad spullen en geld niet meer nodig.

Waterman

Angst is een slechte raadgever. Dat kwartje kan vandaag zomaar vallen. Laat ‘wat als...’-gedachten varen en je staat open voor dat nieuwe begin. Een stille bewonderaar meldt zich.

Vissen

Strooi liefde rond als confetti. Verzamel dierbaren om je heen. Spontane feestjes zijn de leukste. Gebruik genotsmiddelen wel met mate, anders zit je morgen met die mannetjespoes.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden