null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 27 juni: “Lieve Steenbok, verzamel positieve mensen om je heen”

De tarotkaart die voor zondag 27 juni is getrokken is ‘Zeven van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: scherpzinnigheid, op een gemene manier gebracht, of te veel raffinement. De firma List & Bedrog is aanwezig. Liefde: leugens en gebrek aan openheid of ontwijkend gedrag. Werk: sluw zakendoen en/of oneerlijke praktijken komen uit. Is men dader of slachtoffer? Of allebei?

Ram

Opstandige buien kunnen voor reuring zorgen. Zowel positief als negatief. De ander een beetje plagen kan geen kwaad, maar houd diens grenzen in de gaten. Ook lichaamstaal spreekt boekdelen.

Stier

Geheime liefdes geheimhouden is zo goed als onmogelijk. Al is de leugen nog zo snel… Op singles is het spreekwoord ‘Haastige spoed is zelden goed’ van toepassing. Jagen is een no-go.

Tweelingen

Fouten of leugentjes uit het verleden komen bij je terug als een boemerang. Bied excuses aan, of doe iets opnieuw. Wat je ook doet, schuif verantwoording niet af, maar corrigeer.

Kreeft

Maakt een jaloers persoon je het leven zuur? Onderdruk je woede niet, maar ventileer op een veilige manier. Schreeuw in de auto of op een verlaten plek. Daarna kun je genuanceerd reageren.

Leeuw

Zijn andermans gevoeligheden jouw pakkie-an niet? Dat klopt, en toch heb je ermee te maken. Stel er vragen over en luister. Een belangstellende houding kan veel leed voorkomen.

Maagd

Wie en wat is werkelijk van waarde? Je onderzoekt het nauwkeurig. Wat voor leuks voegt iemand toe? Stel jezelf vandaag ook financiële vragen. Wil je bijvoorbeeld wel zo veel uitgeven aan een huis?

Weegschaal

Blauwe tenen? Als ze lang zijn, gaat er al gauw iemand op staan. Check of je niet te veel opgaat in meningen. Is het andere uiterste ook waar? Zoek de nuance, die geeft zondagsrust.

Schorpioen

Kritische noten kraken? De kaart in combinatie met de sterren geeft je tong scherpe randjes. Leg alles wat je zegt langs de lieve meetlat: is het waar, is het noodzakelijk, is het aardig?

Boogschutter

Iedereen maakt fouten, dus laat je niet in de put praten. Vind je zelf dat je niet op het goede spoor zit? Vraag dan advies aan een vertrouwd persoon die de lach weer op je gezicht tovert.

Steenbok

Verzamel vooral positieve mensen om je heen. Zijn die niet direct in de buurt, breng dan de dag alleen door. Check grappige films en boeken. En tank zonlicht, dat laat rancune wegsmelten.

Waterman

Bijdehante opmerkingen vallen verkeerd, vooral in de huiselijke sfeer. Strijd ontstaat nu gemakkelijk over inrichting of iets dat je wilt kopen. Stel beslissingen uit, dat geeft reflectie-ruimte.

Vissen

Een explosieve sfeer waarin slachtoffers kunnen vallen. Bedenk bij iedere twist: ‘Hoe belangrijk is dit over twee maanden?’ Het slachtofferschap staat je niet. Oefen in zelfstandig zijn.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden