null Beeld

De tarotkaart van 27 oktober: de Kreeft komt uit zijn comfortzone

De tarotkaart die voor dinsdag 27 oktober 2020 is getrokken, is de kaart Negen van Pentagrammen. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld?

Fleur Tomholt

De tarotkaart staat voor financieel geluk! De loterij winnen, een onverwachte erfenis, een bonus. De kaart staat ook voor innerlijke rijkdom en vrienden voor het leven. In bestaande relaties geeft het een gelukkige tijd weer. In zaken betekent het succes, winst en slagen voor een examen of sollicitatie.

Ram:

Je gebruikt de energie van deze kaart het beste wanneer je je naar binnen richt. Navelstaren niet je ding? Jezelf nog beter leren kennen geeft je wel een joker die je later prima kunt inzetten.

Stier:

Een dag waarop je waarschijnlijk heel ontspannen tegen de meest harde wind in fietst. Best mogelijk dat op ieder taartje nu jouw naam staat. Houd je in en blijf gezond.

Tweelingen:

De uitnodigingen voor gezelligs vliegen waarschijnlijk om je oren. Check voordat je toehapt in welke je echt zin hebt. Kies voor mensen die je ook in slechte tijden zien staan.

Kreeft:

Geholpen door de Tarot-energie durf je nu eindelijk ‘ja’ te zeggen op iets dat je totaal uit je comfortzone brengt. Hint: rode vlekken in je nek verberg je handig met een colletje.

Leeuw:

Voelde je de laatste tijd dat er aan je getrokken werd, voelde je je geduwd of gebombardeerd? Neem vandaag ‘wraak’: kijk hoe je bent gegroeid en neem de route die jou zint.

Maagd:

Je hebt vandaag geen moeite met het vinden van sparringpartners. Persoonlijke interesses wekken discussies op en dat scherpt je geest. Neem niets persoonlijk en je hebt een topdag.

Weegschaal:

Je hoort op het podium vandaag. Gebrek aan publiek? Zing je voor je hond/kat/kanarie. In werksituaties vraagt iemand specifiek om jouw advies. Vertrouw op je autoriteit en oordeel.

Schorpioen:

Dankbaarheid tonen heeft z’n weerslag op je relaties. Net als de minpunten heb jij zeker ook pluspunten onthouden. Haal herinneringen op aan die laatste. Het geeft super gespreksstof.

Boogschutter:

Denk terug aan leuke contacten die je eerder dit jaar opdeed. Kan geen kwaad om vandaag weer eens contact op te nemen. Samen uitwaaien in bos of strand verwarmt harten.

Steenbok:

Voel je je soms niet gezien op het werk? Vandaag kan – en wil – niemand om je heen. Zelfs kleine complimenten geven je een groots gevoel. Thuis speelt iets dat nog niet op je radar verscheen.

Waterman:

Iemand neemt een voorbeeld aan je – en steelt misschien een idee of twee. Zie het als een compliment. In relaties zoek je naar meer. De sterren vragen: wat wil je precies? Visualiseer!

Vissen:

Verwachtingen worden vandaag waarheid en zelfs overtroffen. Bedenk dat je succes en daarmee samenhangende euro’s aan feilloze intuïtie dankt. Blijf luisteren naar je dat buikgevoel.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden