De tarotkaart Beeld Libelle
De tarotkaartBeeld Libelle

De tarotkaart van 28 december: Kreeft, de relatie met je partner kan onrustig aanvoelen

De tarotkaart die voor 28 december is getrokken is ‘Twee van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: het grote loslaten. Doe je het of doe je het niet? Het gaat niet alleen over de dood, maar kan ook over vervelende situaties of slechte gewoontes gaan. Er is uiteindelijk opluchting. De liefde vraagt: zit er wel genoeg passie in je relatie? Werk: Niemandsland. Vraagtekens. Je krijgt een reset.

Ram

Lastig hè, als je niets kunt doen! Reageer die giga fysieke en mentale energie af met alles waarvan je in de lach schiet. Gekke homevideo’s van vallende, schrikkende mensen doen de truc.

Stier

Wacht niet op het juiste moment. Begin gewoon dan blijkt ieder moment juist. Trotseer supermarktdrukte en gooi die kar vol met lekkers. Heel Holland Bakt verbleekt bij jouw inspanningen.

Tweelingen

De kruipmodus is ergens goed voor, verlies je hoop niet. In de kletsmodus ontspan jij het beste, dus zorg dat je wat gewillige en gezellige praatpalen ter beschikking hebt. Hint: blijf ademen.

Kreeft

De relatie met je partner kan onrustig aanvoelen. Zie je iets belangrijks totaal anders? Een compromis past nu niet in je straatje. Ga zoveel mogelijk horizontaal, dat haalt de druk eraf.

Leeuw

Restricties en regeltjes lijken deze week zwaarder te wegen. Zijn ze overdreven? Houd je hoofd koel en houd rekening met anderen. Doe er geen schepje bovenop. Men is je dankbaar.

Maagd

Heb je het idee dat je alles wat je doet moet verantwoorden of uitleggen? Niet waar! Houd je antwoorden kort en bondig. Voel je je na confrontaties kwetsbaar of down, geef jezelf een knuffel.

Weegschaal

Mooie praatjes doorzie je als geen ander. Veroordeel anderen er niet om. Kijk onder de oppervlakte en je ziet… jezelf weerspiegeld. Check op welk gebied jijzelf uit je nek kletst. En glimlach.

Schorpioen

Zie de kaart maar als het weer: je hebt er weinig vat op. Je laten meedrijven op de stroom heeft een rustgevend effect. Check oude afleveringen van Friends met een hete choco erbij.

Boogschutter

De ene deur sluit, de andere gaat – piepend en krakend – voor je open. Financiën, systemen of orders houden je bezig. Stroomlijn en delegeer. Ja, ook die volle wasmand!

Steenbok

Valt er thuis of op het werk iets te repareren: dak, computer, fiets? Met voorzorgsmaatregelen blijven jijzelf en je data veilig. Regel onderhoudsbeurten en maak back-ups.

Waterman

Klagers om je heen? Ga niet mee in andermans angst- en zorgenverhalen, maar buig ze om. Je hoeft echt niet alles te relativeren, maar de zon echt schijnt wel achter dat wolkendek.

Vissen

Kun je niet live socializen? Droom er dan van, dan lijkt het echt. Het gaat zelfs zonder ‘vrienden’ als wijn, sigaretten en kaasblokken. Flirt, en wordt beste maatjes met die groene smoothie.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden