null Beeld

De tarotkaart van 28 januari: de volle maan kan voor ruzie zorgen, Weegschaal

De tarotkaart die voor donderdag 28 januari is getrokken is ‘Negen van Pentagrammen’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor geluk dat in de schoot valt. Vaak gaat het om financieel voordeel, winst en onverwachte meevallers. Het kan ook over innerlijke rijkdom gaan. Qua liefde kun je het lot uit de loterij vinden, die Ene. In bestaande relaties gaat het over een gelukkige tijd. En op het gebied van werk over zakelijk succes en voldoening.

Ram

The only way is up! Het is vandaag je mantra, de volle maan steunt eerdere inzet. Het gevaar zit hem nu in het be- en veroordelen van mensen die anders zijn dan jij. Accepteer en respecteer!

Stier

Een vrouw die je ontmoet, kan je aan iets helpen wat je graag wilt: een baan, huis of zelfs een geliefde. Het lijkt wel tovenarij en je neemt het er goed van. Bewaar ook wat (geld) voor later.

Tweelingen

Ben je gekwetst, dan kun je kil en koel reageren. Dat is nu juist niet handig. Laat jezelf zien, ook al voel je je klein. Een affaire die vandaag opbloeit, moet nader onderzocht worden.

Kreeft

De volle maan staat in het teken van geld en je carrière. Je mag nu vruchten plukken van je inzet. Concentreer je op langetermijndoelen. En geef die slak een lift, je hebt diens hulp nodig.

Leeuw

Je gezin staat vandaag vooraan op je netvlies, vooral kinderen mogen op je warme aandacht rekenen. Hun speelse bui slaat gemakkelijk op je over. Check wel of het werk net zo lekker loopt.

Maagd

Heb je niets om je zorgen over te maken vandaag? Geniet ervan! Laat anderen toe om jou eens complimenten te maken, of op handen te dragen. Die verlegen blos staat je megagoed!

Weegschaal

De volle maan activeert jouw behoefte aan vastigheid en een stabiele relatie. Biedt je partner dit niet, dan kan een ruzie vandaag escaleren. Op zoek? Hobby’s trekken gelijkgestemden.

Schorpioen

Je staat open voor allerlei avonturen, vooral erotische! Daarbij ben je niet verlegen als het aankomt op wat je wilt en voelt. Hard werken doe je ook, mits het onderwerp je interesseert.

Boogschutter

Kun je vandaag je erotische ei niet kwijt? Daar word je chagrijnig van! Neem je gevoelens op dat vlak niet al te serieus. Stop verleidelijke energie liever in een persoonlijk kunstwerk.

Steenbok

De volle maan geeft je een shot inspiratie waar je U tegen zegt. Best kans dat het invloed heeft op je partner, want je straalt. Jaloezie-alert: hij kan er slecht tegen als anderen jou zo zien.

Waterman

Genieten in de privacy van je huis, samen met je geliefde(n), is een prima manier om te relaxen vandaag. Wil je toch iets doen, geef dan die muur of kast een kleurrijke opfrisbeurt.

Vissen

Waarschijnlijk vind je een manier om te besparen, of om iemand anders financieel te helpen. Laat slechte gewoontes die geld kosten je humeur niet bederven. Bedenk hoe je wél wilt zijn.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Tekst en voorspelling: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden