null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 28 januari: Tweelingen, doe in de liefde geen beloftes die je niet kunt waarmaken

De tarotkaart die voor 28 januari is getrokken is ‘Ridder van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Volharding en uithoudingsvermogen. Duurzame doelen worden bereikt en je ziet kansen. Liefde: betrouwbaarheid en veiligheid. Singles trekken met deze ridder een vaste relatie aan. Op het werk is het buffelen, maar met succes. Je plannen krijgen vorm en inzicht groeit.

Ram

Jij weet: als je echt iets wilt, vind je een manier. Excuses zijn niet je kopje thee, dus spreek je creatieve spieren aan. Bij jou komen oplossingen al doende – ook tijdens dat rondje wandelen of hardlopen.

Stier

Je hebt een klein hartje en als er issues zijn, raakt dat je diep. Deze week komt je geliefde met een nieuwtje waarvan je minstens je wenkbrauwen optrekt. Hoeveel rek zit er in jouw principes?

Tweelingen

Temidden van moeilijkheden liggen mogelijkheden. Als je goed kijkt, zie je overal olifantenpaadjes en afstekers. Doe in de liefde geen beloftes die je niet kunt waarmaken.

Kreeft

Wees niet bang om te falen. Niet proberen is veel erger. Reken op dat duwtje in de rug van dat ondernemende type. Of doe je het zelf? Toch angstig? Glimlach en doe alsof. Je krijgt er veel mee voor elkaar.

Leeuw

De aanhouder wint! Kreeg je eerder een ‘nee’, vraag dan vandaag nogmaals en benadruk de voordelen voor die ánder. Iets meer moeite doen, wil ook helpen. Geen zweet, geen glorie.

Maagd

Aan werklust ontbreekt het je niet. Wat doe je om te ontspannen? Mooie dag om daar ‘werk’ van te maken. Wat maakt jouw dag super? Bloemen, museumbezoek, je mooi aankleden? Geniet!

Weegschaal

Bewondering voor je partner hebben is mooi, vandaag krijg je een lesje ‘omgaan met de verschillen’. Tijd om de neuzen bij elkaar te steken, en weer dezelfde kant op te krijgen.

Schorpioen

Die irritante of oninteressante persoon waar je maar niet ‘vanaf’ komt: kijk er vooral nog eens naar om. Lelijke eendjes hebben de neiging zwanen te worden. Laat blikken je wakker kussen!

Boogschutter

Denk je veel na over de liefde? Navoelen werkt krachtiger. Wat wil je met z’n tweeën ervaren? Welk gevoel wil je versterken of afzwakken door omgang met je partner? Oei, je groeit!

Steenbok

Druk, druk, druk? De natuur heeft geen haast en toch komt de lente er altijd weer aan. Neem er een voorbeeld aan en stop met duwen en trekken. Soms is pas op de plaats nodig voor vooruitgang.

Waterman

Het wiel opnieuw uitvinden is niet nodig. Stel jezelf open en leer van iemand met meer ervaring. Sprenkel een beetje van jezelf en een beetje van Maggi in het recept.

Vissen

Wacht je nog op een speciaal teken van ‘boven’? Hier is het! Beginnen kan lastig zijn, maar zet je verstand op nul en begin met die ene zin, die ene stap, dat ene woord. Je komt er wel.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden