null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 28 juli: "Steenbok, je hebt veel meer mogelijkheden dan je denkt”

De tarotkaart die voor woensdag 28 juli is getrokken is ‘Tien van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: zekerheid en stabiliteit. Men is tevreden over wat is bereikt. Uiterlijke en innerlijke rijkdom. Liefde: kleine gebaren krijgen grote betekenis. Men heeft samen plezier en waardeert elkaar. Werk: zekerheid, prettige onderhandelingen en materieel & ideëel succes.

Ram

Schiet niet in de stress omdat je denkt dat je eer op het spel staat. Je voor alles verantwoorden hoeft niet. Maar (h)erkennen dat andermans manier ook goed werkt, is nu verstandig én gezelliger.

Stier

Jouw praktische instelling slaat aan vandaag. Zet praat-energie om in doe-energie. Blijf daarbij open staan voor goed advies. Aha-ervaringen komen waarschijnlijk van een buitenstaander.

Tweelingen

Vraag om hulp, ook als je je daar eigenlijk een beetje voor schaamt. Een andere aanpak of mening is nu een goede inspiratiebron waarmee je ruwe diamanten (vage plannen) fijn slijpt.

Kreeft

Staat je wereld op z’n kop? Geef ook kleine plannen en ambities niet op, maar geef ze een zwaai en een draai richting realiteit. Focus op jouw persoonlijke ‘waarom’ achter iedere beslissing.

Leeuw

Doorzetten met nieuwe gewoontes geeft je nu misschien geen hieperdepieper, maar wel een voldaan gevoel. Besef dat jouw waarheid niet altijd andermans waarheid is. Houd je toon vriendelijk.

Maagd

Staat het leven van die vriend(in) bol van het drama – en frons je omdat ze niets met jouw adviezen doet? Speel een potje Patience. Schudt je kaarten en ga er helemaal in op.

Weegschaal

Het nu gemakkelijk om jezelf te laten zien, precies zoals je bent, zonder maskers. Het origineel is meer waard dan de kopie. Prima dag voor het maken van nieuwe connecties.

Schorpioen

Gedachten over ‘wat had kunnen zijn’ en ‘wat ooit was’ zet je nu zonder moeite aan de kant. Je realiseert je dat jouw taken helemaal niet zo vervelend of lastig zijn als je dacht.

Boogschutter

Complimenten zijn goud waard: geef ze scheutig weg. Praat bij en eis daarbij zelf niet teveel aandacht op; zet liever de ander in de zon. Een blij gezicht, brengt overal licht.

Steenbok

Je hebt veel meer mogelijkheden dan je denkt. Richt je daarvoor op dingen die je intuïtief ‘goed’ doet en die tijd besparen, of bezigheden waarvan je de tijd vergeet. De liefde bedrijven?

Waterman

Beoordeel een boek niet op diens omslag. Pas dit ook toe op mensen. Kijk liever hoe de ander – of de situatie – jou beïnvloed. Kun je jezelf, of een (nog) betere versie daarvan zijn? Top!

Vissen

Blijft iets in je achterhoofd rondzoemen? Besteed er aandacht aan. De logica legt het nu af tegen je intuïtie. Dat voelt goed! Sla dus rustig linksaf als je logischerwijs rechtsaf zou kiezen.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden