null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 28 juni: “Maagd, je gaat op zoek naar nieuwe uitdagingen”

De tarotkaart die voor maandag 28 juni is getrokken is ‘Aas van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: kansen en de moed om ze te grijpen en risico’s te nemen. Geen woorden maar daden. Zelfontplooiing en optimisme. Liefde: een oprechte, vervullende relatie. Het brengt warmte en levendigheid. Werk: men krijgt mogelijkheden om zich te ontplooien. Er is inzet en goede wil.

Ram

Je gaat confrontaties niet uit de weg en zegt waar het – wat jou betreft – op slaat. Dat valt niet bij iedereen goed. Merk nare sfeertjes direct op. Even bijpraten helpt, je komt heel vriendelijk over.

Stier

Meningen, meningen… Voor jou is iets anders waar dan voor de ander. Houd het simpel en weet dat je niet alles en iedereen hoeft te snappen. Respecteer wel andermans ‘anders zijn’.

Tweelingen

Alert en wakker ga je aan de slag. Ook in de liefde schroom je niet om jezelf te laten zien. Geef je de ander ook kans om iets te zeggen? Dan kun je vandaag behoorlijk verrast worden.

Kreeft

Zeg dat je ergens over na wilt denken voordat je ‘ja’ zegt. Ondanks de kaart kun je wat verstrooid zijn. Neem uitgebreid tijd om te lunchen – liefst buiten. Laat de zon je accu laden.

Leeuw

Krijg je extreem veel aandacht van iemand? Leuk, maar het kan een bestaande relatie onder druk zetten. Geef op tijd je grenzen aan en vertel eerlijk wat er speelt. Dat gaat gemakkelijk vandaag.

Maagd

Anderen overtuigen kost veel energie. Doe gewoon jouw ding. Als iets goed werkt, kijkt men de kunst vanzelf van je af. Jijzelf gaat liever op zoek naar nieuwe uitdagingen. Je vindt ze nu snel.

Weegschaal

De kaart geeft je multitask-energie. Maak met grote en/of belangrijke bezigheden alleen een beginnetje, want concentratie kan op en neer bewegen. Details worden later ingevuld.

Schorpioen

Prima dag om aan je relaties te werken. Zowel professioneel als thuis merk je op waar iemands behoeftes liggen. Gebruik je droge gevoel voor humor om een zware sfeer luchtig te maken.

Boogschutter

Je blaast, en blaast tot je ballon superdik is. Iets kan uit je handen knallen door de overdosis moeite die je erin steekt. Doe een stapje terug en observeer. Dan is je dosering beter.

Steenbok

Je energie lijkt op een suikerkick. Het ene moment ga je er vol in, om daarna in te kakken. Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd van iets of iemand? Vraag raad bij een dierbare.

Waterman

De balans tussen geven en ontvangen kan doorschieten in extremen. Vermijd daarom overdreven please gedrag. Worstel je met een beslissing? Ga niet links of rechts maar rechtdoor.

Vissen

Méér en gróter is niet altijd beter. Tel je zegeningen vandaag, en maak – ook als mensen aan je trekken – liever even pas op de plaats. Voel na: wat wil ik écht en wat is een voorbijgaande hype?

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden