null Beeld

De tarotkaart van 28 oktober: voor Weegschaal kan vriendschap omslaan in liefde

De tarotkaart die voor woensdag 28 oktober 2020 is getrokken, is de kaart Vier van Pentakels. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld?

Fleur Tomholt

De tarotkaart staat voor overdrijven in de hang naar zekerheid. Overdreven angst voor verandering. Hebzucht en gierigheid. In relaties wordt groei hierdoor tegengehouden. Starre patronen hebben de plaats ingenomen van flexibiliteit. Werk: vastklampen aan oude waarden, terwijl het allang anders kan.

Ram:

Reageer je frustraties niet af op je omgeving. Wees je bewust van de gedachten die je onrust veroorzaken. Intensief sporten of yoga doet goed bij nadrukkelijk aanwezige hersenspinsels.

Stier:

Opruimkriebels? Wat wil je houden, wat kan naar de Kringloop? Er is grote kans op tranen als al die herinneringen bovendrijven. Je houdt waarschijnlijk veel omwille van sentiment.

Tweelingen:

Je bent niet verantwoordelijk voor het geluk van je dierbaren. Die rugzak afdoen kan jou veel brengen. Oefen er vandaag eens mee, en doe precies waar jij zin in hebt.

Kreeft:

Het is vandaag de kunst om je niet nat te laten regenen door andermans buien. Zie jezelf als een strandpaal. Bij eb boven water, bij vloed onder water: altijd rechtop en sterk.

Leeuw:

Veranderen voor anderen is geen goed idee. Sta vandaag eens stil bij de dingen die jou goed doen, waarvan jij geniet. Je bent dan extra aantrekkelijk. Platonische relaties zijn nu heel ‘voedzaam’.

Maagd:

De zin ‘de beste versie van jezelf worden’ is vast door een Maagd bedacht. Dit principe mag je vandaag een schop geven. Je bent allang goed genoeg. En zeg eerlijk: perfect zijn is zó saai…

Weegschaal:

Raad en daad; jij geeft het graag vandaag. Onderzoek dat gemeenschappelijke to-do lijstje eens met je partner. Delen jullie nog genoeg interesses? Vriendschap kan omslaan in liefde.

Schorpioen:

Een goede vriend(in) of je partner stimuleren vandaag die sluimerende spirituele inslag. Luister bewust naar mooie muziek, bezoek een museum of start met die cursus meditatie.

Boogschutter:

Wat stopt jou om het leven van je dromen te leven? Als het niet geld is, wat dan? Vandaag zie je die ‘andere oever’ heel helder. Neem de benodigde stappen. Langzaamaan mag!

Steenbok:

Over je schouder blijven kijken kost je veel energie. Het is een prima dag om jezelf en je bucketlist aandacht te geven. Waar sta jij over een jaar? En met wie? De liefde knipoogt naar je!

Waterman:

Tikkeltje brutaal en eigengereid? Het is je charme. Kijk wel uit dat je vandaag niet doorschiet in excentriciteit. Behandel anderen zoals je zelf behandelt wilt worden.

Vissen:

Alleen wat je nú doet of laat, telt. Laat die oude koeien daarom lekker in de sloot en richt je op alles wat je mooi, lief en goed vindt. Je humeur krijgt er vandaag een positieve optater van.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden