De tarotkaart van 20 mei:
De tarotkaart van 20 mei: "Lieve Ram, knuffelsessies werken helend"Beeld Libelle

Tarotkaart 29 april

De tarotkaart van 29 april: Tweelingen, vandaag krijg je een onzichtbare schop onder je kont

De tarotkaart die voor 29 april is getrokken is ‘Staven Acht’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Met de Staven Acht gaat alles met een rotgang. Vooral onverwachte berichten komen uit alle hoeken en gaten. Wees op alles voorbereidt, want deze dag zit vol verrassingen. Alles speelt zich af in high speed definition.

Wat zegt de tarotkaart voor 29 april over jou?

RAM

Jij draagt je hart op het puntje van je tong, dus deze dag past jou als een paar van je oude lievelingssloffen. Maar onthoudt dat vandaag anderen ook overgoten zijn met een Ram-sausje en zomaar alles kunnen zeggen.

STIER

Je begrijpt niet helemaal waarom, maar je hebt ontzettend veel behoefte om vandaag de dingen eens echt op z’n kop te zetten. Gewoon doen. Je bent altijd zo verstandig. Even losbreken mag.

TWEELINGEN

Op een ei zitten is belangrijk, maar als je eenmaal je ingeving hebt gehad, kun je er beter ook wat mee doen. Vandaag krijg je een onzichtbare schop onder je kont. Huppakee, aan de slag. Gas geven!

KREEFT

Je hebt zo veel nieuwe ideeën tegelijk, dat je de neiging hebt om meteen als een kip zonder kop, achter alles aan te lopen. Breng eerst wat structuur aan en voel dan goed welk idee het beste past.

LEEUW

Je trekt een heel verrassende kaart: De Staven Acht. Er hangt van alles in de lucht. Dat belooft wat. Op dit moment gebeuren er dingen die invloed hebben op jouw leven, misschien wel dat geweldige nieuws.

MAAGD

Vandaag a.u.b. niks meer uitstellen. Er staan fantastische veranderingen voor jouw deur. Dus leg de rode loper alvast maar uit en zet de champagne koud. Het kan vandaag weleens erg snel gaan.

WEEGSCHAAL

Je vindt het ontbrekende stukje van de puzzel waar je al weken naar zoekt. En omdat je nu het volledige en complete plaatje hebt, gaat alles in een stroomversnelling. Wees niet bang... Spring.

SCHORPIOEN

Ben je bang dat je nieuwe plan de zoveelste gril is uit je eigen onderbewustzijn. Geef het vandaag gewoon de ruimte. Blijf op een afstandje kijken naar je eigen gedrag. Misschien is het wel een vondst?

BOOGSCHUTTER

Er is leuk nieuws onderweg. Je verwacht het helemaal niet, omdat het uit zo’n onverwachte hoek komt. En ook al heb je er geen rekening mee gehouden, verwelkom deze nieuwe mogelijkheden.

STEENBOK

Je hebt het gevoel of je zomaar uit Hollywood bent weggelopen en nu als de held in een Vinex-wijk zit. Dat geeft niets. Zet gewoon je nieuwe super power in waar dat nodig is. Verrassingen zijn leuk.

WATERMAN

Op dit moment gebeuren er dingen waar je totaal geen invloed op hebt. Je kunt ervan uitgaan dat je geweldig nieuws krijgt. Misschien heeft je partner een vakantie geboekt of dient er zich een lover aan...

VISSEN

Wanneer je vandaag actie durft te ondernemen, zal de rest helemaal lopen zoals jij dat hoopt. Het succes hangt gewoon in de lucht. Misschien moet je iedereen om je heen even inlichten. Just in case.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden