De tarotkaart van 29 augustus: “Waterman, intuïtie krijgt vandaag verkering met logica”

De tarotkaart die voor zondag 29 augustus is getrokken is ‘De Duivel’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart 29 aug

Redactie

Deze tarotkaart staat voor: wat is jouw verslaving? Je donkere kant? Waartoe laat jij je steeds weer verleiden? Deze kaart staat bij iedereen voor iets anders, hij is zeer persoonlijk. De kaart wijst in ieder geval op spelen met vuur. Het is een waarschuwing. Pas op dat je je vingers niet brandt!

Ram

Je ziet heel goed waar jouw instinkers zitten. Misschien herhaal je ze omdat je behoefte hebt aan avontuur? Kies voor belevenissen die niets te maken hebben met geld en fysiek gevaarlijke dingen.

Stier

Jouw veelzijdigheid levert applaus op. Zou je hetzelfde doen als bijval en/of geld achterwege bleef? Onderzoek je innerlijke drijfveer eens. Geef jezelf vaker een aai over de bol.

Tweelingen

Gemoedsrust is nu ver te zoeken. Ben je te ver gegaan bij die vriend(in)? Heb je je mond voorbijgepraat? Deze oeps-sfeer verdient openheid. Biecht op, zeg sorry, dan komt het goed.

Kreeft

Zeggen wat je bedoelt. Niet om de hete brij heen draaien. Dat vleugje directheid helpt je nu om rustig de juiste woorden te vinden. Je hoeft niet eens te schreeuwen of te gaan huilen.

Leeuw

Jij zelf het middelpunt? Oké. Mits je ook de verhalen van anderen toelaat. Je krijgt vandaag de nodige weerstand als je geen rekening houdt met je omgeving. Dat stapje opzij doet de truc.

Maagd

Jezelf heruitvinden vergt een fase van ‘niet weten’. Je kunt er goed mee omgaan, vooral als je risico’s neemt. Laat jezelf zien zoals je bent, inclusief al je kritiek. Men kan er wel tegen.

Weegschaal

Iemand moet de volwassene zijn en jij neemt die rol graag op je. Je laat je door niemand opzijzetten. De middenweg vinden is je grote hobby, dus laat de diplomaat in jou maar opdraven.

Schorpioen

Initiatief nemen loont. Je ontmoet er interessante, nieuwe mensen door. Spoed je dus door die kierende deur. De kaart en de sterren geven je de mogelijkheid om je idealen te delen.

Boogschutter

Productief zijn bevredigt. Kun je dat ei niet op je werk leggen, doe het dan in je vriendenkring. Jij zet aan tot sportieve of opruim- of opknapacties. Zelf buffel je gezellig mee.

Steenbok

Leer wat er te leren valt door te luisteren. Reageer niet als iets je niet aanstaat, maar wacht af. Vaak weet de ander best dat iets anders of beter kan. De liefde verdient nog een kans.

Waterman

Intuïtie krijgt vandaag verkering met logica. Een krachtige combi die je haast immuun maakt voor negatiefs. Verslavingen worden goede gewoontes.

Vissen

Je bent gemotiveerd om iets te doen. Maar wat was het ook alweer? Ga in de leer bij een Maagd en maak een actielijstje. Vrienden geven je belangrijke gezondheidsinput. Neem je het aan?

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden