null Beeld

De tarotkaart van 29 december: Tweelingen, focus leggen op je liefdesleven doet goed

De tarotkaart die voor dinsdag 29 december is getrokken, is 'Gematigdheid'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Deze kaart staat voor: innerlijke vreugde en in balans zijn. Men zorgt goed voor zichzelf en is in harmonie. De kaart kan ook staan voor gezondheid of beter worden na ziekte.

Liefde: harmonie, bescheidenheid en liefdevolle omgang. Werk: op een rustige manier van doen en een aangename werksfeer.

Ram

Een vleugje zelfoverschatting dreigt vandaag de rust te verstoren. Je mening geven kan zeker geen kwaad, als je ook maar open blijft luisteren naar de waarheid van een ander.

Stier

Na al die lock-down rust smacht jij vandaag naar alles wat leven in de brouwerij brengt. Giet je tegendraadse gevoel in gekke spelletjes. Truth or dare met je dierbaren?

Tweelingen

Je focus leggen op je liefdesleven doet goed! Je merkt dat aandacht geven alles mooier maakt. Meedoen aan kansspelletjes kan vandaag ook een mooie meevaller opleveren.

Kreeft

Sommige denkbeelden zijn aan slijtage onderhevig. Je merkt het vandaag omdat je, tot je eigen verbazing, best comfortabel voelt bij iets waarvan je altijd dacht: yak. Alles verandert, ook jij.

Leeuw

Gesprekken zwengelen nieuwe gedachten aan. In contact met mensen in je directe omgeving raak je geïnspireerd. Met buren kan het overigens twee kanten op: supergezellig of juist strijd!

Maagd

Vandaag heb je vooral zin om te cocoonen en vertelt je dierbaren graag hoeveel je om ze geeft. Voor (computer)werk of fysieke acties heb je geen puf. Geniet maar lekker van sweet, soft & lazy.

Weegschaal

Een moederlijk gevoel maakt dat je vandaag kloekt over iedereen die het kan verdragen. Een mooi moment voor bezoek aan ouderen, of om kinderen te helpen met huiswerk.

Schorpioen

Een zorgzame sfeer vandaag, waarschijnlijk help je iemand die je na staat. Kijk wel of je er iets voor terug krijgt, al is het maar een bedankje. Jezelf wegcijferen geeft later een rotgevoel.

Boogschutter

Een memorecorder is geen overbodige luxe: spreek al je ideeën in voordat je ze vergeet. Gedachten kunnen ook op hol slaan, je merkt het aan nervositeit. Rustig aan met koffie!

Steenbok

Relaxt op de bank met een glaasje, een knabbeltje, een goed boek of Netflix-series. Vandaag geldt ‘Oost, West, thuis best’. Sentimentele gevoelens? Laat maar lopen, die tranen.

Waterman

Afgezien van wat ik-wil-naar-buiten onrust heb je het best naar je zin. Maar hoe zit dat met geliefde(n)? Peil de gevoelstemperatuur. Best mogelijk dat er een bom barst in relationele sfeer.

Vissen

Loop je al langer rond met onvrede over iets dat gezegd of gedaan is? Vandaag kun je het goed en duidelijk onder woorden brengen zonder tegen schenen te schoppen. Toi toi!

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden