Tarotkaart Beeld Libelle
TarotkaartBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 29 juli: “Leeuw, weet wat je waard bent, anders lopen anderen over je heen”

De tarotkaart die voor donderdag 29 juli is getrokken is ‘De gerechtigheid’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: objectieve, heldere inzichten. Over een oordeel is grondig nagedacht. Ben je eerlijk, dan wordt dat beloond. Zo niet, dan val je door de mand. Liefde: wie goed doet, goed ontmoet. Je bent fair, de relatie is evenwichtig. Werk: eerlijk en oprecht zakendoen, duidelijkheid over taken.

Ram

Alleen maar drijven op zelfvertrouwen is nu niet voldoende. Kom je erachter dat je meer kennis en kunde nodig hebt? Jezelf (laten) bijspijkeren brengt niet alleen meer voldoening, maar ook euro’s.

Stier

Weerzin om ‘saaie’ klusjes te doen? Gebruik ze om (nog) meer in het hier en nu te komen. Papierwerk, onkruid wieden: begin gewoon en je raakt al snel in een flow.

Tweelingen

Adempauze! Neem de tijd voor alles. Je ziet dan een wens die je al lang koestert in vervulling – of in rook – (op)gaan. Knies niet als het dat laatste is. Wie/wat bij je hoort, komt vanzelf.

Kreeft

Deals zijn er om gesloten te worden vandaag. Je stemming is zakelijk zonder andermans voordeel uit het oog te verliezen. Banden aanhalen met je geliefde(n) brengt leuke nieuwtjes.

Leeuw

Voel je je niet goed genoeg? Kijk nog maar eens in de spiegel. Weet wat je waard bent, anders lopen anderen over je heen. Geef jezelf drie complimenten voordat je gaat slapen.

Maagd

Op zoek naar een lief? Je hoeft er niet veel voor te doen. Laat het maar op je afkomen. Jij valt op, net als je omgeving. Ben je je huis aan het opknappen, dan struikel je nu over iets smaakvols.

Weegschaal

Je bent er altijd naar op zoek, vandaag krijg je het gratis: balans. Je mannelijke en vrouwelijke energie spelen krijgertje. Nut het uit en laat je gaan in de slaapkamer.

Schorpioen

Oppervlakkige praat boeit niet, jij wilt de diepte in. Oefen om geen persoonlijke sausjes over informatie te gieten. Het is wat het is. Laat andermans denkbeelden je verrassen.

Boogschutter

Je kunt iemand ontmoeten aan wie je later veel hebt. Kijk door buitenkantjes heen en houd emoties in toom. Dan zie je zowel meesterwerkjes als werk in uitvoering. In jezelf en in anderen!

Steenbok

Ben je op vakantie? Je geniet van kleine dingen - bloemetjes, stenen met gekke vormen, schelpen. Laat ontroering gerust blijken, met jouw traan raak je andermans hart heel direct.

Waterman

Zie je kleine minpuntjes? Kies een leuk papiertje uit met bijpassend strikje. En versier je woorden ermee. Kritiek inslikken voor de lieve vrede is een no-go, daarvan krijg je een brok in je keel.

Vissen

Was er ruis op de lijn? Mooie dag voor een charmeoffensief. Laat je lach weerklinken en doe liefs voor anderen. Dat engeltje zit op je schouder; let op kleine tekens zoals veren en regenbogen.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden