null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 29 juni: “Schorpioen, muggen hebben de neiging om uit te groeien tot olifanten”

De tarotkaart die voor dinsdag 29 juni is getrokken is ‘De Dood’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: iets of iemand loslaten, innerlijk leeg worden. Dat kan pijnlijk, maar ook bevrijdend zijn. Het einde van een ontwikkelingsproces. Liefde: een relatie verandert of komt ten einde. Er valt niet aan te ontkomen. Werk: Afscheid van taken en voorbereiding op een nieuw begin.

Ram

Losse eindjes zijn er om vast te knopen. Check vandaag wat je hebt laten liggen of wie of wat nog aandacht van je tegoed heeft. Popt iemand spontaan op in je gedachten? Neem contact op!

Stier

Iets emotioneels uit het verleden kan vandaag weer opduiken. Misschien dacht je dat je het allang verwerkt had? Het heeft kennelijk nog een passend afscheid nodig. Maak er een ritueel van.

Tweelingen

Als rietstengel alle kanten meebuigen met de wind, dat kan vandaag lastig voor je zijn. Vooral als je vastomlijnde plannen had. Ruil die opstandige bui in voor een nuchtere blik.

Kreeft

Voel je aan je badwater dat iemand niet de waarheid zegt? Geef hem/haar het voordeel van de twijfel. Ervaringen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Leeuw

Vat wat er wordt gezegd niet persoonlijk op. Naarmate de dag vordert, kun je de emotionele wirwar ontwarren. Grijp met beide handen de mogelijkheid aan om een relatie te verbeteren.

Maagd

Erover praten is niet de manier om met gebeurtenissen om te gaan. De ratio zit er behoorlijk naast. Voel wat er te voelen valt, ook als je daardoor decorum verliest en in huilen uitbarst.

Weegschaal

Laat je blik rusten op iets moois voordat je weerwoord geeft. De scherpe randjes gaan er dan vanaf. Bedenk ook dat men vaak niet letterlijk meent wat men zegt.

Schorpioen

Muggen hebben de neiging om uit te groeien tot olifanten. Vermijd boute uitspraken. Trek je terug als je het niet meer trekt. Later op de dag zie je weer wie/wat echt belangrijk is.

Boogschutter

Is er spraakverwarring of is er meer aan de hand? Rust even, voel na wat je werkelijk wilt overbrengen. Geef de ander hiervoor ook ruimte. Alleen de ruime blik inspireert.

Steenbok

Ontevredenheid kan je ochtend in beslag nemen. Wat moet je loslaten om het op te lossen? Een strategie, schema of zelfs een ritueel helpt je om hoofd en hart samen te brengen.

Waterman

Je wilt iets anders aanpakken, maar hoe? Je bent niet geïnteresseerd in snelle oplossingen, maar in duurzame. Kies voor je eigen geluk, ook als dat even doorbijten betekent.

Vissen

Je bent geneigd om snelle conclusies te trekken. Doe wat meer moeite om een ander te begrijpen, stel open vragen. Uitstel betekent vandaag wel afstel. Sluit ook daar vrede mee.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden