null Beeld

De tarotkaart van 29 oktober: overdreven veel nadenken gaat de Tweelingen niet helpen

De tarotkaart die voor donderdag 29 oktober 2020 is getrokken, is de kaart Negen van Zwaarden. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld?

Fleur Tomholt

De tarotkaart staat voor slapeloze nachten door piekeren en verdriet, slecht geweten, pijnlijk verlies of een ziekte. Liefde: angst voor een scheiding, eenzaamheid of om door de mand te vallen. Carrière: een pessimistische houding. Ook kan vrees om betrapt te worden op iets verbodens meespelen.

Ram:

Alcohol en koffie laat je vanavond liever staan. In combinatie met de nieuwe maan zit je vol plannen over hoe het beter en anders kan. Die worden, als je niet oplet, ook in bed uitgewerkt.

Stier:

Teveel op je bordje? Tikkeltje stress? Dan ga jij in de actiemodus. Het gaat vandaag misschien niet snel, maar je werkt wel heel grondig door. Neem morgen vrij voor een lang weekend.

Tweelingen:

Overdreven veel nadenken gaat je niet helpen. Herinner jezelf er vandaag aan dat je heel flexibel bent, vooral in je geest. Zet de tv vanavond uit en een relaxt muziekje aan.

Kreeft:

Je gevoel staat op tien, je denken op nul vandaag. Let erop dat je beide aan bod laat komen. Contacten verlopen wat moeizaam. Praktische zaken afhandelen geeft nu afleiding.

Leeuw:

Krijg je vandaag die aai over je bol niet, dan kun je behoorlijk narrig reageren. Kijk in de spiegel. Je weet: een prima moment om juist die ánder van dat schouderklopje te voorzien.

Maagd:

Gesprekken met jou zijn behoorlijk openhartig vandaag. Je deelt dingen die je normaal geheimhoudt. Prima, want alleen door te delen kun je begrip vermenigvuldigen.

Weegschaal:

Dit zwaard gaat jou waarschijnlijk niet hard raken vandaag. Je zit in de troetel-modus en maakt het thuis knus met je naasten. Als er al iets speelt, dan bespreek jij het op invoelende manier.

Schorpioen:

Gedeelde smart is halve smart. Een vriend(in) hoort vandaag je klaagzangen aan. Realiseer je dat de ander misschien ook iets op het hart heeft. Stel vragen en luister.

Boogschutter:

Jij trekt vandaag meedogenloos het laken af van drama’s en onbenulligheden. Best mogelijk dat je daar iemand mee te kakken zet. Denk dus even met je hart, voordat je iets doet.

Steenbok:

Je bent waarschijnlijk niet in de stemming om op te vallen. Stilletjes geniet je van de mensen om je heen, vanavond op de bank met een goed boek. Het leven kan zo simpel zijn.

Waterman:

Waarschijnlijk moet je vandaag veel moeite doen om niet uit je slof te schieten. Lukt dat? Probeer hoofd- en bijzaken losser van elkaar te zien. Wat is nu echt belangrijk?

Vissen:

Het is nooit te laat om je leitje schoon te vegen, en opnieuw te beginnen. Misschien hik je vandaag even tegen het poetsen aan. Pep jezelf op en koop creatief gereedschap.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden