null Beeld

De tarotkaart van 3 januari: Liefde op het eerste gehoor voor de Schorpioen

De tarotkaart die voor zondag 3 januari is getrokken, is ‘Zeven van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Staat voor: zich staande moeten houden. Er kan concurrentie zijn waardoor men zich moet verdedigen. Vooruitzichten zijn goed. In de liefde staat deze kaart voor conflicten, of een derde persoon die de relatie verstoord. Werk: veel concurrentie en de goede naam verdedigen.

Ram

Begin je morgen aan een nieuwe baan, bereid je dan optimaal voor. Origineel uit de hoek komen, maakt het verschil. Denk niet teveel, maar combineer oud met nieuw.

Stier

Heb je de afgelopen tijd iets gepikt dat je nog dwars zit? Slik je ergernis niet in, maar zeg het. De sfeer van vandaag maakt dat je duidelijk kunt zijn, zonder je judopak aan te trekken.

Tweelingen

Je drang tot praten kan vandaag maken dat je belkosten de pan uit rijzen. Zoek liever iemand live op, en let erop dat je de ander ook aan het woord laat. Houd het luchtig!

Kreeft

Kunstigs bewonderen, handen vasthouden, vrijen, baksels proeven: je geniet vandaag extra van wat je zintuigen je vertellen. En van je eigen lijf. Bewonderende blikken genoeg!

Leeuw

Heb je het idee dat er aan je stoelpoten wordt gezaagd? Blijf stil zitten en denk na over je persoonlijke Plan B. In hoeverre kun je je zelf redden? Zet stappen in die richting.

Maagd

Je weegt de voors- en tegens van relaties af. Laat jezelf meer gelden en probeer niet aldoor de harmonie te bewaren door jezelf weg te cijferen. Mensen houden meer rekening met je.

Weegschaal

Toegeven dat je werk zoekt dat je niet alleen maar financiële armslag geeft, is het halve werk. Ga ervoor! Best kans dat je vandaag een huis vindt waarvoor je een kijkafspraak wilt maken.

Schorpioen

Liefde op het eerste gehoor kan vandaag spelen. Je bent heel gevoelig voor warme, diepe stemmen. Let ook op wát er gezegd wordt, het is uiteindelijk de inhoud die je doet smelten.

Boogschutter

De band met (klein)kinderen kan losser worden, en of je daar blij mee bent? Focus vandaag op je eigen vrijheid, dan vind je toch voldoening. Muziek brengt jong en oud samen.

Steenbok

Het stoplicht blijft op oranje hangen als het gaat over relaties. Wat houdt je tegen? Iemand die je vanavond ontmoet kan je ogen openen met een rake opmerking.

Waterman

Oudere mensen kunnen vandaag je beste raadgevers zijn. Vooral als je vragen hebt over hoe je overkomt. Een tweede kans dient zich aan op liefdesgebied. Heb je twee handen vrij?

Vissen

Iemand die je als rivaal zag, kan vandaag heel anders uit de hoek komen. Je hebt zelf slimme ideeën en een positieve blik. Gebruik die twee bondgenoten niet alleen voor zakelijke plannen.

Tekst: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden