null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 3 juli: “Lieve Weegschaal, aanraking is nu net zo belangrijk als eten”

De tarotkaart die voor zaterdag 3 juli is getrokken is ‘Koningin van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: dynamiek en wilskracht. Men staat stevig in de schoenen en is openhartig – met een vleug drama queen. Relaties zijn onder deze kaart meeslepend en stormachtig, men is snel enthousiast. Op het werk verlangt men naar meer onafhankelijkheid. Bereidheid tot ontwikkeling.

Ram

Spreek je jezelf geregeld tegen? Dan kan dat vandaag opvallen. Er is niets mis met van gedachten veranderen. Het is wel de kunst om niet het stempel ‘onbetrouwbaar’ te krijgen.

Stier

De kaart maakt je heel romantisch, breng de dag dus vooral niet alleen door. Ben je aan het daten? Bedenk dan wel dat vertrouwen te voet komt en te paard vertrekt. Sla geen stappen over.

Tweelingen

Je hebt voor iedereen een vriendelijk woord en je bent openhartig. Prima sfeer om anderen – al kletsend – te helpen en daarna een feestje te bouwen. Geen vuiltje aan de lucht!

Kreeft

Vandaag ben je bepaald geen grijze muis. Single? Plan een groepsdate! Degene bij wie je het ‘thuisgevoel’ krijgt, scoort de beste punten. Getrouwd? Het is ouderwets gezellig.

Leeuw

Verwar vriendschap vandaag niet met romantische liefde. Je kunt wat opdringerig overkomen en daardoor kan dat maatje afstand houden. Focus vaker op lichaamstaal, die spreekt.

Maagd

Onzekerheid kun je gedag zeggen. Mensen voelen zich fijn bij je en gaan graag met je om. Onbewust verbruik je veel energie. Let vandaag daarom extra op of je genoeg slaapt en gezond eten.

Weegschaal

Fysiek kun je soms wat afstandelijk zijn. Vandaag smelt je weg in de armen van je geliefde. Geen geliefde? Boek een massage. Aanraking is nu net zo belangrijk als eten.

Schorpioen

Speelt een ex nog een rol in je leven? Best mogelijk dat dit je kansen op een nieuwe relatie in de weg zit. Zoek vandaag eens uit hoe je erin staat. Wees eerlijk: waarom was het exit?

Boogschutter

De overdrijving regeert, vooral op erotisch vlak. Pas op dat je seks niet ziet als iets dat je ‘zomaar’ doet. Doe het eens een tijdje niet. Daarmee stook je het vuurtje (nog) hoger op.

Steenbok

Je kunt vandaag discussiëren met een glimlach. Dat maakt dat mensen je meer vertellen. Er kan een leuk ideetje langskomen, waardoor diverse lampjes gaan branden. Eureka: gat in de markt!

Waterman

Of het nu ligt aan het einde van de lockdown of aan je eigen gezellige gevoelens? Je moet in ieder geval een overdosis sociale contacten verwerken. Praat bij, maar wees selectief met wie.

Vissen

Zomerweer of regen: mensen kunnen zich vandaag aan jou opwarmen. Je bent gezellig en grappig. Relativeer problemen of verdriet niet weg. Later op de avond ben je een en al oor.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden