Tarot Beeld Libelle
TarotBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 3 juni: “Weegschaal, je bent klaar voor nieuwe routines”

De tarotkaart die voor donderdag 3 juni is getrokken is ‘Koning van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: dynamiek en wilskracht. Men staat stevig in de schoenen en is openhartig – met een vleugje drama queen. Relaties zijn onder deze kaart meeslepend en stormachtig, men is snel enthousiast. Op het werk verlangt men naar meer onafhankelijkheid. Bereidheid tot ontwikkeling.

Ram

Raad geven gaat je goed af, helemaal als die nog wordt opgevolgd ook. Zo niet, toon respect voor de eigen manier. Let op toevalligheden vandaag, ze brengen binnenpretjes en twinkelogen.

Stier

Het ‘waar hoor ik bij’-gevoel maakt dat je je graag omringt met geliefde(n) en goede vrienden. Laat je uitdagen door die vreemde en je herkent een kant van jezelf, uit je kindertijd.

Tweelingen

Je bent helemaal bijgelezen, bijgepraat, bijgeleerd en bijgewerkt. Dat geeft je een prettig gevoel, alles is ‘onder controle’. Spar eens met een oudere, baas of chef. Neem tips ter harte.

Kreeft

De vrije teugel krijgen maakt je creatief. Vraag erom op het werk, of in je relatie. Je hebt vandaag ook veel aan uitwisseling van ideeën en standpunten. Hoe een ander het ziet, inspireert.

Leeuw

Het thema vertrouwen komt aan bod. Vertrouwen dat een ander iets dan wel anders doet dan jij, maar ook goed. En vertrouwen in jezelf. Maak je keuzes vanuit je hart, dan zit je goed.

Maagd

Structuur aanbrengen in werk en leven geeft een goed gevoel. Je kunt je vandaag goed concentreren, er komt veel uit je handen. Pak je zorgen-rugzak uit bij een vriendin, dat loopt lichter.

Weegschaal

Je ervaart een gevoel van geaard zijn. Je relatie loopt lekkerder. Op het werk zien anderen hoe goed je het doet. Je stoft sleetse routines af, je bent klaar voor een setje nieuwe.

Schorpioen

Geen wazig gedoe vandaag, je ziet alles helder en realistisch. Richt je nu op onzekerheden: waar zit de angel? Trek hem eruit zodat je er in de toekomst geen last van hebt.

Boogschutter

In deze praktische sfeer kun jij je setje bijzondere talenten doorgeven. Je bent bijvoorbeeld een prima personal trainer. Jong en oud luistert vol bewondering naar je.

Steenbok

Je gewoontes liggen onder de loep. Best kans dat je nu eindelijk dat gezonde ritme (terug)vindt in je eet- en sportpatroon. Je begrijpt waarom het in het verleden niet lukte, en nu wel.

Waterman

De dag draait om je verantwoordelijkheden. Balen? Nee hoor. Sterker nog: alles gaat veel moeitelozer dan je bij aanvang dacht. Vanavond haal je je favoriete maaltijd af. Sushi? Indiaas?

Vissen

Zelfdiscipline. Het is een dingetje. Vandaag helpt het maken van to do-lijstjes. Je bent braaf, doet en streept af. Vanavond draait alles om liefde. Al is het maar om de gelijknamige film.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden